Dr0GatwL Posted May 2, 2017 Report Posted May 2, 2017 Numele tau: SpiNt3caToRulMembrul reclamat: ZaTGradul acestuia: Global moderatorMotiv: Da Topic closed la un cadou pentru justice. Justice nici măcar nu a văzut cadoul și evident ca domnul ZaT scrie Tc de dragul de a face un post. Pe lângă ca mi-a dat warn degeaba și noroc de Joker care mi l-a scos pe motivul dublu post. Evident ca am vorbit cu superior și a spus și el ca ZaT mi-a dat warn Degeaba.Print: http://forum.ilegalzone.ro/index.php/topic/20695-gift-justice/
Neli Posted May 2, 2017 Report Posted May 2, 2017 Pro, aia e o categorie moderată de designer, nu de el, chiar dacă are gm si nu trebuia să inchidă dacă justice nu a răspuns... Pro pentru warn sau -1. Mai face si post-hunt la greu si nimeni nu ia decizii, a mai primit si global moderator.
Dr0GatwL Posted May 3, 2017 Author Report Posted May 3, 2017 Și când mi-ai dat warn de 3 puncte degeaba? Tu nu ai experiența deloc. Îți trebuie un -1.
Dr0GatwL Posted May 3, 2017 Author Report Posted May 3, 2017 Dacă la ala e dublu post in fine. Joker și superior voi știți despre ce e vorba la faza cu warn-ul meu. Se vede clar ca nu are experiența. Nici măcar nu știe mcp. Ma rog voi decidețiWarn Off-topic
SuperioR Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 :ACCEPTAT:ZaT You remain with the Moderator degree.You made too many mistakes. T/C
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.