Jump to content

Reclamatie srn

RedBull :x

Recommended Posts

Posted

Numele dvs. : RedBull ;x
Numele adminului reclamat : sRN
Data si ora : 12:10 parca
Motiv reclamatie : DECI EL CA BOSS , OMOARE PE CINE VREA DOAR , ROCKSTAR IL AJUTA SA OMOARE TOTI PLAYERI SI NOI CA P**** ASTEPTAM 3,4 MINUTE SA SE TERMINE RUNDA SA NU IL OMOARE PE ROCKSTAR

Admini online :-
Dovada (Se accepta doar Print la consola) : DEMO : 

V1: http://www.girlshare.ro/3489816664.4

Posted

si care e rostul reclamatiei? ca te-am omorat pe tine? Daca am placerea sa las pe cineva in viata sa las free la sfarsitul rundei nu e motiv sa va ambalati, invata sa fii fairplay ;)

Posted

Din cate stiu..si chiar se practica si acum .. noi lasam pe cine doream inetelegi?

Mai mult aceasta chestie este facuta doar din ciuda eu as face o propunerea sa nu se mai ierte nimic..intelegi..

deci..contra..

Posted

:PRO: 
Doar pentru faptul s-a vazut in demo cat de slab esti cu boss-ul cand joci. Din cauza sa nu stii sa te urci pe o scara, trec 6 minute aiurea, si multi jucatori nu asteapta atat si ies.
Daca sunteti mai slabi, luati-va moduri pe hartile mici gen foda, gbox, ice attack3, big_vk, ca sa reusiti sa omoriti jucatorii.

Posted

Contra reclamatie inutila frate cand esti boss poti lasa free la cine vrei si cand vrei daca un jucator il ajuta pe boss asta nu e problema ca poate acelui jucator el va vrea sa ii lase free asta e o reclamatie inutila si iti mai zic o data ai un mare CONTRA de la mine.

Posted

Doar pentru faptul s-a vazut in demo cat de slab esti cu boss-ul cand joci. Din cauza sa nu stii sa te urci pe o scara, trec 6 minute aiurea, si multi jucatori nu asteapta atat si ies.

Daca sunteti mai slabi, luati-va moduri pe hartile mici gen foda, gbox, ice attack3, big_vk, ca sa reusiti sa omoriti jucatorii.

nu mi-am luat nici un mod, a dat serverul plague, si coincidenta a fost sa fiu eu boss, daca sunt slab cu boss-ul nu inteleg care e motivul pentru care dai pro, dupa parerea mea asta nu e motiv sa mi se faca reclamatie, pentru ca daca era un player in locul meu nu i se facea nimic

Posted

nu mi-am luat nici un mod, a dat serverul plague, si coincidenta a fost sa fiu eu boss, daca sunt slab cu boss-ul nu inteleg care e motivul pentru care dai pro, dupa parerea mea asta nu e motiv sa mi se faca reclamatie, pentru ca daca era un player in locul meu nu i se facea nimic

Daca ti-a dat serverul,  e altceva.

Reclamatie respinsa.

T/C

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...