RedBull :x Posted April 26, 2017 Report Posted April 26, 2017 Numele dvs. : RedBull ;xNumele adminului reclamat : sRNData si ora : 12:10 parcaMotiv reclamatie : DECI EL CA BOSS , OMOARE PE CINE VREA DOAR , ROCKSTAR IL AJUTA SA OMOARE TOTI PLAYERI SI NOI CA P**** ASTEPTAM 3,4 MINUTE SA SE TERMINE RUNDA SA NU IL OMOARE PE ROCKSTARAdmini online :-Dovada (Se accepta doar Print la consola) : DEMO : V1: http://www.girlshare.ro/3489816664.4
Pascki Posted April 26, 2017 Report Posted April 26, 2017 si care e rostul reclamatiei? ca te-am omorat pe tine? Daca am placerea sa las pe cineva in viata sa las free la sfarsitul rundei nu e motiv sa va ambalati, invata sa fii fairplay ;)
Eq_KeNNyS Posted April 26, 2017 Report Posted April 26, 2017 :contra: cat timp esti tu boss...poti lasa pe cine vrei tu...asta nu e motiv sa faci reclamatie...daca iti este ciuda...da-ti 2 palme si revinotii....
Ionut.p Posted April 26, 2017 Report Posted April 26, 2017 Din cate stiu..si chiar se practica si acum .. noi lasam pe cine doream inetelegi?Mai mult aceasta chestie este facuta doar din ciuda eu as face o propunerea sa nu se mai ierte nimic..intelegi..deci..contra..
SuperioR Posted April 26, 2017 Report Posted April 26, 2017 :PRO: Doar pentru faptul s-a vazut in demo cat de slab esti cu boss-ul cand joci. Din cauza sa nu stii sa te urci pe o scara, trec 6 minute aiurea, si multi jucatori nu asteapta atat si ies.Daca sunteti mai slabi, luati-va moduri pe hartile mici gen foda, gbox, ice attack3, big_vk, ca sa reusiti sa omoriti jucatorii. :PRO:
NYX Posted April 26, 2017 Report Posted April 26, 2017 Contra reclamatie inutila frate cand esti boss poti lasa free la cine vrei si cand vrei daca un jucator il ajuta pe boss asta nu e problema ca poate acelui jucator el va vrea sa ii lase free asta e o reclamatie inutila si iti mai zic o data ai un mare CONTRA de la mine.
Pascki Posted April 27, 2017 Report Posted April 27, 2017 :PRO: Doar pentru faptul s-a vazut in demo cat de slab esti cu boss-ul cand joci. Din cauza sa nu stii sa te urci pe o scara, trec 6 minute aiurea, si multi jucatori nu asteapta atat si ies.Daca sunteti mai slabi, luati-va moduri pe hartile mici gen foda, gbox, ice attack3, big_vk, ca sa reusiti sa omoriti jucatorii. :PRO: nu mi-am luat nici un mod, a dat serverul plague, si coincidenta a fost sa fiu eu boss, daca sunt slab cu boss-ul nu inteleg care e motivul pentru care dai pro, dupa parerea mea asta nu e motiv sa mi se faca reclamatie, pentru ca daca era un player in locul meu nu i se facea nimic
SuperioR Posted April 27, 2017 Report Posted April 27, 2017 nu mi-am luat nici un mod, a dat serverul plague, si coincidenta a fost sa fiu eu boss, daca sunt slab cu boss-ul nu inteleg care e motivul pentru care dai pro, dupa parerea mea asta nu e motiv sa mi se faca reclamatie, pentru ca daca era un player in locul meu nu i se facea nimicDaca ti-a dat serverul, e altceva.Reclamatie respinsa.T/C
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.