ScOrP1oN Posted April 5, 2017 Report Posted April 5, 2017 Numele dvs. :PoinT!Numele adminului reclamat :[FaSt]*Rar3s*cLData si ora :05-04-2017 4:39 PMMotiv reclamatie :It Was A Normal Mod Then Suddenly He Make Me Nemesis With No Reason Then He Suddenly Slayed MeAdmini online :Fr3sH,Y2J_RockStar And [FaSt]*Rar3s*cLDovada (Se accepta doar Print la consola) :http://imgur.com/9aMsk5X
Eq_KeNNyS Posted April 5, 2017 Report Posted April 5, 2017 :contra: pacat ca nu pot sa spun tot ce am pe inima...despre tine.....ba e o greseala mica...dar daca tu ai fi avuta gold admin...n-ai fi facut nici o greseala...eu nu cred...asa ca mai bine vezi-ti de joc....si tie sa iti stea capu...cum sa faci cat mai multa activitate pt a avea admin...dar tu te ocupi cu reclamati...ca asa faceti voi ca na.....
ReDD Posted April 5, 2017 Report Posted April 5, 2017 PoinT? Stii ca eu am fost de fata si din greseala ti-a dat ? A vrut sa dea respawn , mai bine taci ,eu sunt slot si vad tot pe u@ ce scriu adminii.
FaSt*Rar3s*cL Posted April 5, 2017 Report Posted April 5, 2017 A fost o greseala, am vrut sa dau respawn si m am grabit sa dau cum fac de obicei ca sa fie tot serverul ok si am dat din greseala boss. Mda.. nu mai zic nimic :))
jusTice Posted April 7, 2017 Report Posted April 7, 2017 :RESPINS:it was a mistake, he wanned to respawn, but he pressed the wrong button ( m294 respawn / m292 make boss) rares daca mai faci pe viitor asemenea greseala, sau oricine ar face o asemenea greseala, tineti va rog cont si de acel detaliu ca voi ati dat slay la un jucator care avea o anumita arma pe care a dat bani ...faceti tot posibilu sa va revansati fata de el cu un boss sau survivor.... multumesc! T/C
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.