Jump to content

[Reclamatii] [FaSt]*Rar3s*cL

ScOrP1oN

Recommended Posts

Posted

Numele dvs. :PoinT!
Numele adminului reclamat :[FaSt]*Rar3s*cL

Data si ora :05-04-2017 4:39 PM
Motiv reclamatie :It Was A Normal Mod Then Suddenly He Make Me Nemesis With No Reason Then He Suddenly Slayed Me

Admini online :Fr3sH,Y2J_RockStar And [FaSt]*Rar3s*cL
Dovada (Se accepta doar Print la consola) :
http://imgur.com/9aMsk5X

Posted

:contra: pacat ca nu pot sa spun tot ce am pe inima...despre tine.....ba e o greseala mica...dar daca tu ai fi avuta gold admin...n-ai fi facut nici o greseala...eu nu cred...asa ca mai bine vezi-ti de joc....si tie sa iti stea capu...cum sa faci cat mai multa activitate pt a avea admin...dar tu te ocupi cu reclamati...ca asa faceti voi ca na.....

Posted

PoinT? Stii ca eu am fost de fata si din greseala ti-a dat ? A vrut sa dea respawn , mai bine taci ,eu sunt slot si vad tot pe u@ ce scriu adminii.

Posted

:RESPINS:

it was a mistake, he wanned to respawn, but he pressed the wrong button  ( m294 respawn /   m292 make boss)

rares  daca mai faci pe viitor asemenea greseala, sau oricine ar face o asemenea greseala, tineti va rog cont si de acel detaliu ca voi ati dat slay la un jucator care avea o anumita arma pe care a dat bani ...faceti tot posibilu sa va revansati fata de el cu un boss sau survivor....  multumesc!

T/C

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...