FaTe Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 Numele dvs. : Desiigner. Numele adminului reclamat : [Data si ora : 12:3:2017 6:47Motiv reclamatie : he slay me after slay sorryAdmini online : [FaSt]*Rar3s*c Kron1ck Dovada (Se accepta doar Print la consola) : 1-http://imgur.com/jSBjTFl 2-http://imgur.com/9Kr0TBH
Eq_KeNNyS Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 :contra: nu mai fa ma reclamati deageaba....el te-a mutat de la spec la tero sa joci nu sa faci activitate...ca nu asa se i-a helper...nu va inteleg dece toti stati spec toate ziua..un admin cand se satura sa stati spec...va baga la joc si gata sunteti cu reclmatia
BeBe_xD Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 Am vrut sama bag spec si in loc sa dau 9 am dat 7 dar no ce sa faci ca mia fost stins becu in camera
xCross Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 :CONTRA: Domnule Disigner ai 4 reclamati facute de tine intr-o saptamana + BeBe este la inceput si e mai greu sa se obisnuiasca cu teammenu asa a fost si la mine..Cred ca asta deja e post-hunt deoarece el face reclamatie din orice nimic !
FaTe Posted March 12, 2017 Author Report Posted March 12, 2017 :CONTRA: nu mai fa ma reclamati deageaba....el te-a mutat de la spec la tero sa joci nu sa faci activitate...ca nu asa se i-a helper...nu va inteleg dece toti stati spec toate ziua..un admin cand se satura sa stati spec...va baga la joc si gata sunteti cu reclmatiai was play you can see when tran me i was human not afk or zombie
Kobza Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 :CONTRA: ^ :)^ :-q poate o fost o gresala na vazut ! vrei rmv pentru asta doamne dessigner ce motiv pt ca tea mutat pt asta rmv
Ionut.p Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 Contra, cred ca a vrut sa te scoata din spec..s-au n-a a gresit , fiecare gresim ;)
SuperioR Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 :respins:AFK no longer stay because the server has always boost and new players enter.T/C
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.