Jump to content

Propunere

Guest R0b3rT

Recommended Posts

Guest R0b3rT
Posted

Salut , am vazut ca pe serverul zombie.IlegalZone.ro vip-u nu are acces la nimic adica ( slay,slap,kick.. ) .

Propunerea mea este ca vip-u sa aiba acces la urmatoarele:

amx_slay

amx_slap

amx_kick

amx_gag

Propun aceste comenzi pentru ca , mai devreme am intrat pe server (apropo stau foarte mult pe sv) si am vazut jucatori care faciau blok , injurau .... :-L    :-w ,

si nu am putut sa le dau gag,slay,kick si iam avertizat ca le dau slay dar de geaba pentru ca nu puteam si de asta as vrea sa ni se permita accesele astea macar.

Sunt putine accese dar macar pe astea sa le putem face ca vip , va rog din tot sufletu [-O<  [-O<   . 

Daca cineva va abuza de aceste comenzi ca vip propun -1 remove , asta este punctul meu de vedere pentru cei ce abuzeaza :-L  :-L  .

Am observat ca pe sv sunt putini admin si mai mult sunt activi vip-i , de exemplu eu stau foarte mult pe sv , pentru ca este un sv foarte bun m/    :D/  B-)  

Guest R0b3rT
Posted

Pai tie ti se apsurd , deasta pe alte servere la vip-i au acces la comenzile aste , daca ti se pare apsurd stai tu pe sv toata ziua si ai grija ca nimeni sa nu incalce regulile iti convine ? , da ce sunt vip-i de nu ai voie la 4 comenzi slabe ? Si tu dece comentezi ca nu team vazut niciodata pe sv cu numele de NYX , esti cumva admin pe sv ?? , si daca ai fi trebuie sa si joci nu numa sa stai pe forum , serverul cine il mai supravegeaza duar florin ????

Scz de post

Guest R0b3rT
Posted

Scz de post.

In sfarsit cineva care ma intelege , asai inafara de cei pe care ia numit Drake , alri admini nu stau pe sv , de asta vreu sa aiva vip-i aceste 4 accese simple.

Mersi ca ma susti Drake  :D 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...