CsCatalinGo Posted June 14, 2016 Report Posted June 14, 2016 Nume : CatalinNick: CsCatalinGoVarsta: 15Locatie > Romania , MaraMures , Baia MareOcupatie: JocurileDate de contact: ???Hobby-uri: Jocurile----------------------------------------Steam: http://steamsignature.com/profile/english/CsCatalinGo.png----------------------------------------Serial/film/anime preferat: Animeuri : NarutoNaruto shippundenHellsingHellsing ultimatezetman sousei no onmyoujiworld triggerb gata h kei07 ghostAkame ga Kill Black CatBrave 10asu no yoichibreak bladeCharlotteblood ladDakara Boku wa, H ga DekinaidanganronpaDanMachi CODE:BREAKERDeadman WonderlandDragon Crisisgategate2ichiban-ushiro-no-daimaouAh my buddhafaiyl tail - mai am putin de vizionat si il termin Doar astea mi le amintesc , dar stiu ca sunt mai multe Filme : Thor 1 , 2 si 3 Pirati din caraibe 1 , 2 si 3Deadpool 2016 si inca ceva cu vampiri dar uitasem :)) Actor preferat: N-amActrita preferata: N-amCantaretul preferat: N-amMelodia preferata: Toate de la Trap nation , si inca cateva .Bautura preferata(alcolica/nealcolica): apa minerala si suc , urasc berea , si iubesc vodca si lichioru .Ce bauturi consumati mai des: apa .Cel mai bun prieten/a de pe IlegalZone.Ro?: N-am , poate o sa-mi fac .Cum ai aflta de comunitatea noastra: sv de zm-cso numarul 1 :))O poza cu tine: pe facebook - Guset Toma CatalinCateva detalii despre tine: detalile la cum arat le vedeti pe facebook (Guset Toma Catalin) in rest sunt bun la inima , daca nu imi place un om si se ia de mine il bat :X , nu sunt slab .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.