Bukisan Posted May 9, 2016 Report Posted May 9, 2016 Nick svr: RackemGrad : GoldAdmin + vip.Perioada: definitivă..Motivul: Timpul nu-mi mai permite de a sta la pc, în timpul liber am și de muncă deoarece stau la țară, la muncă mă refer la faptul de a munci în agricultură, nu cred că este o rușine în acest domeniu, mai ales că am și multe pe cap, de învățat și multe altele, nici vara nu voi putea fi intrat, decât spre toamnă, deoarece în anul următor când voi fi în clasa a 11-a voi intra după-amiază, de la ora 12 până la ora 7 voi învăța, cred că-mi știți situația.Dacă se vor uita unii dintre administratori să mă lase la loyalty pe forum eu le mulțumesc iar dacă cei din staff-ul zombie florin, tcm sau energy îmi vor permite să mă întorc peste 5 - 6 luni le mulțumesc, vă salut și mult succes...
jusTice Posted May 9, 2016 Report Posted May 9, 2016 bafta, spor la lucru si succes la note bune. sa ne auzim cu bine
Super-Man Posted May 9, 2016 Report Posted May 9, 2016 Si mult succes... Bafta bro ;) you ar the best :)
FaSt*Rar3s*cL Posted May 10, 2016 Report Posted May 10, 2016 Sa ai grija praduitorule!! Te pupa fratele tau de la km 0 ora exacta :* Multa bafta in ceea ce iti propui sa faci
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.