(c) KennT. Posted April 30, 2016 Report Posted April 30, 2016 Numele dvs. : Dumitrake EdwardNumele adminului reclamat : Anak1nData si ora : 30.04.2016 , 11:20Motiv reclamatie : Dă slay la toți fără motiv Admini online : Doar elDovada (Se accepta doar Print la consola) : http://imgur.com/a/0Ovn6 Ps. Am destui martori care au primit slay !Cer să ia remove !
FaceOFF Posted April 30, 2016 Report Posted April 30, 2016 PRO... pentru remuv! ;) Avem nevoie de admini capabili nu de toti copii care dau slay si ce mai vor ei asa din buna lor placereAstept parerea lui @TuCandMori
Bukisan Posted April 30, 2016 Report Posted April 30, 2016 Adevărat, faptul că nu are motive de slay că a ținut block sau altceva, fiindcă s-a văzut cine era first zombie și pozele făcute în acelaș minut, nu ar fi avut un motiv întemeiat să dea slay la acei jucători, fapt pentru care pe ovi nu-l iau în considerare pentru că a amenințat cu remove și mai știu eu ce, dar dacă nu are grijă să-și țină responsabilitatea de admin / helper îl propun la remove dacă nu știe să aibă grijă măcar de gradul pe care-l are. P.s : Am venit cu argument și verdict să nu fie o decizie prost luată pentru a primii remove eu fiind de-acord.
jusTice Posted April 30, 2016 Report Posted April 30, 2016 bai nene, de ce inchideti asa rapid topicu? merita un suspend de 3 zile, sa aibe grija pe viitor, degaba baga nasu unu si altu pt el, care sa baga, ar fii de acord ca daca mai abuzeaza sa ia remuv si el si cel care zice ca " respunde" pt el..... ??? propun 3 zile suspend....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.