FaceOFF Posted April 29, 2016 Report Posted April 29, 2016 Nume : F.CatalinNick: CaTalin.Varsta: 19 Locatie BucurestiOcupatie: frecat menta si invatat pentru bacDate de contact: serie buletin / skype : francu.catalin2/ mess : francucatalin2009 / Nr de tel privat il dauu!Steam: nemaSerial/film/anime preferat: filme in general sunt mai multe nu am preferinte!Actor preferat: nu am preferatiActrita preferata: mia khalifa :))))))))))))))Cantaretul preferat: nu am preferatiMelodia preferata: nu am preferinte!Bautura preferata(alcolica/nealcolica): Bere/vin/si tarie..Ce bauturi consumati mai des:bere si wiskeyCel mai bun prieten/a de pe IlegalZone.Ro?: TCM :)) (bajatu )Cum ai aflta de comunitatea noastra: de muulllttttO poza cu tine: la final http://www.girlshare.ro/3489355299.1Cateva detalii despre tine: trecator in graba/ am multa rabrade/ imi plac plimbarile lungi / bautura cu prietenii/+++x..
FaceOFF Posted April 30, 2016 Author Report Posted April 30, 2016 Bun venit, Cătălina. :)) :*Multumesc stiam ca sunt o fata sexi :)):*
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.