Jump to content

[Prezentare] JoKeR

JoKeR

Recommended Posts

Posted

Nume : David Alexandru
Nick: JoKeR
Varsta: 15
Ocupatie: Nimic
Date de contact: scrie mai jos la semnatura
Hobby-uri: Ard gazul degeaba.
Steam: Bluelytning
Serial/film/anime preferat: Suicide Squad.
Actor preferat: Jackie Chan
Actrita preferata: Margot Robbie
Cantaretul preferat: NoCopyrightSound , EDM Music , Bass Bosterz , KSHMR , W&W , Suffle , Knife Party , Marshmello.
Melodia preferata: Tot ce e electronic :D
Bautura preferata(alcolica/nealcolica): Sucul cu 1.50lei :)) , Whisky (in general de la 40* in sus)
Ce bauturi consumati mai des: Apa -.-
Cel mai bun prieten/a de pe IlegalZone.Ro?: nu prea am prieteni.
Cum ai aflta de comunitatea noastra: Intamplator
O poza cu tine: Nu prea imi place sa postez poze cu mine .
Cateva detalii despre tine:

Pe scurt sunt o persoana foarte retrasa , care nu prea doreste sa intre in discutii cu ceilalti din jur pentru ca nu ii suporta.

Deasemenea dupa cum vati putut da seama sunt (50% rasist -.-) am  o problema cu cei de etnie rroma.

Dispretuiesc consumul de carne , aici multi sar putea sa se gandeasca ca sunt nebun ... na ce sa le fac.

Acord tot timpul o a2-a sansa in mod repetat pana consider ca acel ceva este incapabil.

Am o problema cu modul de "a fii" al celor din ziua de azi (copiii 14-16 ani).

Imi place sa fumez, chiar daca nu am 18 ani , o fac de placere nu pt. ca sunt dependent sau ceva....(No money , No honey)

Sunt un fan MMA , la liceu m-am batut cu 10  :)) am cam luat amenda da ce sa fac ...

Am un dosar penal pt. conducere fara permis ... De cand imi trb. permis pt. tractor ?

Sunt un fel de "Cainele care nu latra musca."

Sunt un mare hot :D stiu cum sa joc pe degete pe cineva (in realitate) virtual nu merge deloc ...

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...