JoKeR Posted April 29, 2016 Report Posted April 29, 2016 Nume : David AlexandruNick: JoKeRVarsta: 15Locatie: BrasovOcupatie: NimicDate de contact: scrie mai jos la semnaturaHobby-uri: Ard gazul degeaba.Steam: BluelytningSerial/film/anime preferat: Suicide Squad.Actor preferat: Jackie ChanActrita preferata: Margot RobbieCantaretul preferat: NoCopyrightSound , EDM Music , Bass Bosterz , KSHMR , W&W , Suffle , Knife Party , Marshmello.Melodia preferata: Tot ce e electronic :DBautura preferata(alcolica/nealcolica): Sucul cu 1.50lei :)) , Whisky (in general de la 40* in sus)Ce bauturi consumati mai des: Apa -.-Cel mai bun prieten/a de pe IlegalZone.Ro?: nu prea am prieteni.Cum ai aflta de comunitatea noastra: IntamplatorO poza cu tine: Nu prea imi place sa postez poze cu mine .Cateva detalii despre tine: Pe scurt sunt o persoana foarte retrasa , care nu prea doreste sa intre in discutii cu ceilalti din jur pentru ca nu ii suporta.Deasemenea dupa cum vati putut da seama sunt (50% rasist -.-) am o problema cu cei de etnie rroma.Dispretuiesc consumul de carne , aici multi sar putea sa se gandeasca ca sunt nebun ... na ce sa le fac.Acord tot timpul o a2-a sansa in mod repetat pana consider ca acel ceva este incapabil.Am o problema cu modul de "a fii" al celor din ziua de azi (copiii 14-16 ani).Imi place sa fumez, chiar daca nu am 18 ani , o fac de placere nu pt. ca sunt dependent sau ceva....(No money , No honey)Sunt un fan MMA , la liceu m-am batut cu 10 :)) am cam luat amenda da ce sa fac ...Am un dosar penal pt. conducere fara permis ... De cand imi trb. permis pt. tractor ?Sunt un fel de "Cainele care nu latra musca."Sunt un mare hot :D stiu cum sa joc pe degete pe cineva (in realitate) virtual nu merge deloc ...
Alexandru Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 WelcomeEdit: scuzati de atatea posturi o eroare de la telefon
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.