The LegenD Posted April 18, 2016 Report Posted April 18, 2016 Numele dvs. : The|LegenDNumele adminului reclamat :zMenThoLData si ora : 5:25 / 18.04.2016Motiv reclamatie :I-am zis pe u@ numai zombie o sa joci si el ma ameninta cu ban, iar dupa 10 minute imi da ban, poze cu banul nu amd ar are el in banlistAdmini online : S6Dovada (Se accepta doar Print la consola) : Dovada am facuto cu prtScr dar nu s-a salvat de oare ce s-a dat rr la pc ..
Florinka7a Posted April 18, 2016 Report Posted April 18, 2016 Ce fenomen, tu injurai ca un but si te mai miri ca iei ban, te faci de ras singur, omul ti a zis sa nu mai injuri iar tu tot injurai, na rasplata
jusTice Posted April 18, 2016 Report Posted April 18, 2016 bine ai procedat daca tot injura, da ce suntem noi aici carpe de sters pe jos la toti?
Bukisan Posted April 18, 2016 Report Posted April 18, 2016 contra reclamatie, s-a dovedit a fi un gunoi.
Randy sama Posted April 18, 2016 Report Posted April 18, 2016 Contra reclamatieIdem justice,noi admini nu suntem carpele voastre daca ai injurat direct ban.
The LegenD Posted April 19, 2016 Author Report Posted April 19, 2016 reclamatia stiu ca este iunita fara dovezi dar asta este mai mult pentru a va avertiza, de la un timp vine numai copi pe comunitatea asta de 12-13 ani si sunt cei mai praf copi pe mine ma doare'n pl de ban dar voi nu vedeti ca comunitatea o ia la vale decand a venit copi dastea praf .. numi pasa de banu pe ts, exista multe ts-uri care nu are o comunitate de copii, si cel dupa sv nici nu ma afecteaza am ip dinamic ma doare la basca de sv vostru + mai nou exista sv la fel si mai bune ca asta
FuNNkY Posted April 19, 2016 Report Posted April 19, 2016 :CONTRA:Ce ma butule ca tu injurai te-a sp zMenThoL sa nu mai injuri si tu nika continoai si pe deasupra mai spui si minciuni!! thomne Brv zMenThoL
c8killu Posted April 19, 2016 Report Posted April 19, 2016 Bah, cu gramatica m.ai impresionat. Pe bune, si zici de noi ca suntem copii? Contra, idem justice, nu am ajuns sa fim calcati in picioare de niste copii!!
Mario;x Posted April 19, 2016 Report Posted April 19, 2016 Nu ne plac agramații, deci poți să pleci pe alte ''sv mai bune'' unde nu-s ''copi''...Contra
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.