Jump to content

reclamatie Ady [;x]

marianx99

Recommended Posts

Posted

Ce apelativ e asta "ba baitule" nu cred ca ne permitem si ne cunoastem sa folosesti tu cu mine apelativu asta .Daca nu stiai nu are voie sa imi dea slay daca sunt blocat in lm.TE ROG EU PUNE MA SI CITESTE REGULAMENTUL ALA PENTRU CA ESTI PE LANGA!!!!!!!.

De ce ma rog il bagi si pe Angel in aceasta ecuatie? ..Lasa ca te duci tu cu Rackem al tau 

Posted

Ba zmenthol nu te puteai abtine sa nu zici ceva de mine nu?

Eu inteleg ca tu ai ceva cu mine dar nu trb la orice reclamatie sau altceva legat de twcw sa ma incluzi si pe mine ok?

Posted

Omule,nu are voie sa dea slay atata timp cat eram blocat in lm,iar vrei poza cu regulamentul ca vad ca nu prea l ai citit.Ce vrei sa zici ca eu cu angel ne stricam functia sauu..?!Nu ma dau deloc ,dar nu suport sa mi se incalce regulile si cred ca tu incerci sa te dai superior si ca vai draga daca ai admin gata ai voie sa faci orice.Daca crezi asta ,te inseli chiar foarte rau,Poti sa aduci pe cine vrei si iti arat ca nu primesc nimic ,nu am facut nimic,nu am nicio reclamatie,si chiar te rog poti sa aduci .Cred ca tot tu o sa pici prost la toate faza "doar priveste cate reclamatii ai "!

Posted

twcw, vad ca esti rautacios....  ai luat say pt ca din cate vad din aceea consola, ca faceai block.... plus daca ti se zice cu vorba buna nu intelegi, tre sa fii capcaun sa faci si de ciuda invers, daca se aplica o comanda pe tine, dupaia ti ciuda.... poi creapa taica de ciuda, ca de te vad eu ca faci magarii eu iti dau ban,pana iti bagi mintile in cap sa nu mai intaresti adminii.   Tu nu vezi ca ei is admini?  ce crezi ca rezolvi cu magarii din astea? li se pune pata pe tine.  si apropo, astea nu is reclamatii,  e doar ciuda unui copil de pe server care se oftica cand un admin aplica o comanda pe el.... 

PS: Marianx, esti cumva admin si nu stiu eu de tot comentezi pe aici? si ce is cu atatea double-triple posturi?   de nu imi fac cerere pt staff, si va ard sa va intre in cap ca nu aveti dreptul sa faceti pe aici chiar orice va taie capul...

Posted

Bah, vad ca joci pe server sa enervezi oamenii. Uite asa s.a intamplat. Eu mi.am pus lm pe gbox, iar el era inauntru. Si a inceput sa ma bage la colt si sa ma blocheze cu lm. I.am zis sa scoata lm sau ii dau slay. Mi.a pus doua lmuri pe mn si i.am dat slay

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...