Jump to content

[Din nou] Absență RaCKem

Bukisan

Recommended Posts

Posted

Nick svr: RaCKem
Grad : GoldAdmin
Perioada: o saptămână..
Motivul: bolnav la plămâni.

P.s : poate unii cred și zic că eu îmi bat joc de gradul pe care-l am și poate că m-am plictisit de server, însă nu este așa, vorbesc foarte serios în această absență, tura trecută am avut defecție la placa video la pc, de câteva zile îmi este foarte rău și stau numai la pat, și văd că simptomele de răceală nu trec iar pastilele nu își fac treaba, vorbesc serios și sper să nu fie o problemă cu inactivitate pe care o voi avea timp de o săptămână, ați văzut că nici pe server nu prea sunt on deoarece nu pot sta la calculator deloc fiindcă mă doare și spatele din cauza răcelii la plămâni. În orice caz sper ca sâmbătă să fiu on la ședință minim o oră sper. 

P.s2 : În fiecare zi intru doar câteva minute pentru a vota serverul și a mă uita la reclamațiile făcute, cereri helper și cam atât.

Posted

bafta sa te faci bine ! ( P.S ziceai de mine cand jucam cs ca bag nu mai absente ..)

Dragă, în cazul în care tu nu mai poți juca și tot căutai motive că ai probleme în familie și nu poți fi activ, e cu totul alta una să nu poți intra la pc să nu fii activ că ai probleme și alta e să îți fie rău de mori și să nu poți nici măcar să te ridici din pat.

Fii mai atent dragă când scriu motivul pe care-l am când fac o absență, nu că fac absență, ”- știți, am probleme în familie și nu pot intra săptămâna asta ” după care vii iară și zici că nu poți fi activ nici săptămâna cealaltă pe acelaș motiv, data viitoare mai gândește ;) , chiar dacă am eu anii mici pe care îi am și sunt mai mic ca tine cu 2 ani zicând că tu ai 18 ani să zicem, nu ai să fii la nivelul meu.

Posted

Dragă, în cazul în care tu nu mai poți juca și tot căutai motive că ai probleme în familie și nu poți fi activ, e cu totul alta una să nu poți intra la pc să nu fii activ că ai probleme și alta e să îți fie rău de mori și să nu poți nici măcar să te ridici din pat.

Fii mai atent dragă când scriu motivul pe care-l am când fac o absență, nu că fac absență, ”- știți, am probleme în familie și nu pot intra săptămâna asta ” după care vii iară și zici că nu poți fi activ nici săptămâna cealaltă pe acelaș motiv, data viitoare mai gândește ;) , chiar dacă am eu anii mici pe care îi am și sunt mai mic ca tine cu 2 ani zicând că tu ai 18 ani să zicem, nu ai să fii la nivelul meu.

Prietene nu ma intereseaza ce motive ai tu..dar sa iti spun un lucru absentele mele aveau movide ridicate fata de ale tale..tu cu pastile si odihna treci peste..dar eu nu as fi putut sa o fac..In ori ce caz nu mai conteaza,,Zici ca esti peste nivelul meu ? Nu prea cred boss..vorbim cand o sa ai anii mei ;) Si indiferent ca ma crezi ca am 18 sau nu, nu prea imi pasa sti ? Sa iti fie de inteles ,,, Nu te mai interesa de viata altuia . in primul rand gandeste ce ai fi facut in locul meu.

Asa ca prietene bafta si sa te faci bine :) ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...