Jump to content
    Gazduire Servere Jocuri | Servere Dedicate | Webhost

Unii stau cu grad de pomana pe server ? / Altii primesc grade pe degeaba ? / altii muncesc pentru a primii grad ?

Bukisan

Recommended Posts

Posted

Cu ocazia acestu-i topic, după cum se vede și în titlu, împreună cu FaSt*Rar3s* cL și cu zMenThoL avem câteva nelămuriri și vrem să se voteze în legătură cu ce voi scrie în acest topic, sper să se ia în considerare de către restul adminilor.

Nu am nimic cu cei 2 dar vreau să vorbesc despre AnGeL care are BronzeAdmin iar TF.RANDYPK fost admin pe serverul de ZM care acum s-a inchis.

Am observat de asemenea că AnGeL cu funcția de BronzeAdmin intră din an în paște, iar pe forum nici gând nu prea îl vezi. Ultima dată când a fost și pe ts sâmbăta trecută, adică acum o săptămână, el nu-și dă interesul pentru acest server, de aceea m-am propus să votați restul adminilor în acest topic cu PRO sau CONTRA. Deoarece căutăm oameni activi care se pot ocupa de server și să nu doarmă ar trebuii să se mai facă curățenie deoarece pe mulți îi dor undeva.

Despre TF.RANDYPK, respect deciziile lui ViP KiLLeR, Florin și EneRgY de asemenea, unii sunt nemulțumiți faptul că el are goldAdmin aici și el nici nu a fost aici din cele crezute, pentru că eu sunt de aproximativ 2 ani pe acest server, în care am fost doar jucător normal ca ceilalți, de asemenea. Repet încă odată, îi respect decizia lui ViP KiLLeR din cele auzite să primească goldAdmin TF.RANDYPK, dar faptul că nu am nimic cu el iar unii au muncit pentru o funcție, cred că dacă eram și eu admin pe ZM nu primeam nici slot fără ore pe serverul de Zombie, e cu totul altceva, eu unul am oferit atenție pe server și încă ofer, dar faptul că el a primit din prima goldAdmin fără să se țină de acest server, și unii își dau interesul pentru server să se ia o decizie mai corectă, prin care și eu mă voi retrage deoarece nu cred că este corect față de ceilalți. Serverul Zm este cu totul altceva, e ca un server care se diferă de jucători și de admini, ceea ce este acelaș fondator, și vorbim de EneRgY, de ce să nu vină și toți ceilalți admini care au fost acolo să primească și ei de asemenea, grade cum a primit si RANDYPK.

Sper că nu e o problemă cu acest topic creat dar nu cred că ar fi corect față de jucători și restul adminilor de pe zombie.

Iar în legătură cu AnGeL este helper de treflă .

Posted

se pare ca domnul colosal nu mai de mine se leaga ca cica nu intru,dar macar cand intru eu fac ceva nu stau si ma joc ca tine fara sa ajuti playeri care ori iti pun o intrebare,ori cer un respawn ca tot am vazut ca ai luat up,iar pe forum sincer te poti uita ca am postat ieri daca asta ti se pare ca sunt inactiv ok.

Legat de sedinta de sapt trecuta l-am anuntat pe florin ca am o treaba care nu pot sa o aman acum nu am voie sa am viata personala ca asa vrei tu? sa fim seriosi

Daca admini considera ca trb sa primesc remove pt ca nu am putut sa intru saptamana asta ok sa primesc,oricum voi continua sa joc cu si fara helper

ps:Cand te m-ai iei de cineva care nu are acitivitate uitate si la tine ca din cele 100 min on 60 le stai spec si nu raspunzi deci nu zi de mine

Si colosale sunt multii care nu au activitate cum sarisi totusi la mine?

Chestia cu helper de trefla as zice asta mai bine in cazul tau deoarece nu te-am vazut aproape deloc sa dai si tu un vot sa dai un ban sa faci un demo ceva deci mai degraba tu esti admin de trefla,noroc cu activitatea facuta ca spec

Posted

PRO !!! Din toata inima !! Nu mi se pare normal ce fac unii pe acest server..Are mare dreptate Colosal , Angel tu stii doar sa joci cu prietenul tau twcw sa ii faci block sa comentezi la mine sa te certi cu toti de pe server.. Daca acum ai helper asta inseamna sa fii mafiot? Stai calm prietene.. Si cu jigniri dastea aduse asupra mea :ofticosule copile etc. In primul rand ti am spus si azi.. Ai 16 ani.. Ai puta la varsta asta..Mie nu imi e rusine sa recunosc sau frica de ce am vorbit.. Daca gresesc imi asum fapta in schimb tu nu ! Propun pentru REMOVE si rog cu seriozitate TOTI ADMINII CARE STIU DESPRE CE VORBESC!!! sa dea Pro sau contra la ce am spus eu!!! 

+De asta prietene ce activitate ai tu?

+La sedinta aseara de ce nu ai intrat? Ca esti tu helper.. Si eu sunt helper dar imi fac treaba si da sunt mai exigent ca sa invatati sa jucati..

+esti razbunator.. Daca am dat in twcw trebuie sa dai si tu ca na ti am lovit iubitul.. Nu ai ce cauta printre noi. Asta e parerea mea si nu o poate schimba nimeni.

Referitor la TF.RANDYPK 

Ok am inteles a fost pe zm e vechi poate, oricum mai vechi decat mine nu este si se poate comfirma, daca tot suntem asa corecti.. HAideti sa ne uitam in gametracker la activitate  https://www.gametracker.com/player/TF.RANDYPK/93.119.24.134:27015/ OPAAA!! Ce ai facut ma nene maaaa ? Unde e activitatea? 

A mai luat si gold admin... Eu astept de 2 saptamani pentru un up si imi rup carca in fiecare zii pe joc.. Ce misto e sa fii vechi nu? Nu este corect fata de noi in primul rand.. Daca se mai continua asa eu unul vorbesc foarte serios ma retrag si bateti va joc de sv cum vreti voi.. eu nu particip la asa ceva deoarece in cunosc pe Energy si e un baiat de nota 10! Sper ca se va schimba ceva!! Multumesc.

Posted

chestiile astea se puteau discuta la sedinta, aici nu e prea ok zic eu, mai bine asteptati pana la sedinta urmatoare sa va spuneti punctul de vedere cei care va simtiti ne-ndreptatiti, nu vreau sa imi dau deocamdata cu parerea despre asta cu pro sau contra (totusi nu tin cu nimeni) doar ca nu prea am cunostinta de situatie...

Posted

Eu fac block lui twcw?apropo cand afirmi ceva trebuie sa aduci si dovezi ca sa sti.Si apropo cu asa zise jigniri eu zic ca nu nu mai eu am jignit ca din cate stiu si tu ai jignit,deci nu te mai lega de asta.App unele jigniri chiar sunt adevarate aia cu ofticat cel putin este adica dai slay la playeri doar pt ca imi lasa mie free la mod si doar atat? dai slay la playeri CT care stau in fata ta? sa fim serios un admin nu ar da slay pt chestiile astia

Iar despre chestia cu daca am helper sunt mafiot nu e deloc adevarata niciodata nu am considerat ca daca am helper sunt net superior altor player fata de tine care asta faci considerandu-te chiar cu multe grade peste mine mai ales cand imi zici ca o sa i-au remove

Posted

Suntem mai multi care nu te vrem din anumite motive.. Daca eram doar eu mai ziceam.. hai ca sunt eu prost si nush ce dar asa.. lasam si lumea sa vorbeasca

+Vad ca acum vorbesti frumos.. de ce ? esti cum mai multe fete?

Posted

ma si eu sunt de acord cu asta..Si eu am muncit pentru gradul de pe Zombie..Cat am putut..si cu topicul  asta sunt in total de acord.. Dar aceste lucruri se puteau discuta in sedinta...Si cu adminii care intra din an in an asta este se aplica sanctiuni ;)

Posted

nu,nu sunt cu mai multe fete,asa vb normal dar se pare ca tu vezi numai cum vrei tu,iar daca te-am jicnit odata asta nu inseamna ca jignesc pe toti  si crede-ma cred ca tu esti cel cu mai multe fete

oricum cum am zis mai sus eu voi juca indiferent daca voi mai avea helper sau nu

Posted

zmenthol daca tot zici tu ca dau asa multe slay-uri si kick-uri pe degeaba de ce nu am nicio reclamatie? si chestia cu anulatul votului am facut deoarece se daduse un vot deja,iar din partea mea nu vad rostul l-a al doilea vot doar pt ca nu iti plac ti-e mapele date de mine.

Iar chestia cu injuratul crede-ma nu sunt singurul care injura u@ si tu faci asta si sa nu zici de altii.

Posted

De multe ori te-am văzut înjurând așa că las-o mai moale fiule, suntem aproape toți cu gura pe tine că înjuri și că faci toate chestiile să nu mă exprim urât sau vulgar, dacă dorești ceartă și înjurături vino pe ts ori messenger că îți dau înjurături de-ți plânge familia, mai ușurel, când vezi că aproape toți sunt împotriva ta mai bine taci din gură și stai la locul tău, altfel vei vedea că nu o să mai fiu băiatul de treabă. Am făcut și acest topic în limita bunului simț, cu restul o rezolvi altundeva nu să te cerți aici și să ceri dovezi, că dacă pun la punct toți jucătorii să le spun despre tine, deja devin hateri.

Poate sunt eu cum sunt dar dacă-ți dau mintea mea îți ia corpul razna.

Posted

zmenthol daca tot zici tu ca dau asa multe slay-uri si kick-uri pe degeaba de ce nu am nicio reclamatie? si chestia cu anulatul votului am facut deoarece se daduse un vot deja,iar din partea mea nu vad rostul l-a al doilea vot doar pt ca nu iti plac ti-e mapele date de mine.

Iar chestia cu injuratul crede-ma nu sunt singurul care injura u@ si tu faci asta si sa nu zici de altii.

Iti zic eu de ce nu ai nici o reclamatie boss ca eu mereu sunt on pe sv daca nu stau cu numele meu stau cu alt nume ca sa pandesc ca sa stii!! Intrii din an in paste se vede pe gametracker si + de asta cand intrii te joci si te doare la putica de server.. Chestia cea mai grava e ca nu recunosti. Si ai de pierdut...

Posted

Da ce aveţi ma cu mine,intra omu să joace si el,sa faca activitate si gata sariti pe el din prima zi cu grad.In loc sa fim și noi mai uniţi,gata ca de ce a primit ala grad ca nu a facut nimica pentru server. Eu am primit gradu pe multa munca pe zm aveam 800 de ore si cand am facut cererea de admin pe zombie aveam deja 200 de ore.

Posted

:)) m-a amuzat cand am citit ce ai  scris colosal mai ales aia cu mintea oricum eu nu te-am vazut sa fi cu gura pe mine ca injur,desi nu fac asta decat rareori spre deloc(decat sa zic ca nu fac deloc ca voi macar recunosc) in comparatie cu voi 3 si app care toti sunt impotriva mea ca din cate vad doar tu,menthol si rares aveti ceva in rest cata nu il int decat de acel player mario a zis ca astea se vb la sedinta deci decat voi aveti ceva deoarece cu voi m-am certat cel mai des.

Iar la ultima afirmatie vezi sa nu fie invers.

Rares nu am ce recunoaste atat timp cat tu nu zici adevarul acum cand am intrat pe sv am dat 2 voturi am dat slay la niste playeri care fac block fata de tine care nu sti altceva decat sa dai un anunt cu zm attack or slay pe care oricum nimeni nu il baga in seama si sa dai slay la playeri care nu te lasa pe tine sa bagi lm unde vrei tu sau la playeri care nu iti lasa free la mod

Posted

Degeaba faceţi topicuri pe forum, spuneţi-vă la şedinţe toate problemele, nu înţeleg dacă le-au lasat adminele un timp şi nu au mai avut activitate asta e, eu mi-am facut treaba iar după nu mai m-am ocupat de server si am avut adminele pe zombie si zm patru luni în care n-am avut un minut jucat dar mie nu mi-a scos nimeni ochii de ce eu admin iar alţii, aveţi răbdare şi o să primiţi, "disperaţi" fondatori la şedinţe la modul eu când primesc up ? Normal că nu primeşti up =))

Posted

Nici nu am citit ce ati scris aici...faza cu AnGel nu stiu , dar de Randy total impotriva.Baiatu e de mult pe sv , cand jucam si eu acum 2 ani si spre deosebire de mine el a tinut pana acum ( eu am luat o pauza lunga de la cs) si isi merita gradul

Posted

Faceti forumu de rusine, pe voi v-as sanctiona astia care tot va certati prins scris, ca "fata in fata" la sedinte nu aveti "bile" de a va rezolva problemele de fatza de , incat sa se rezolve odata problema asta cu certaretii si cu propuneri de remove doar ca nu e activ sau ca da respawn mai putin ca altu, voi vreti up din saptamana in saptamana daca se poate,dar mai presus de asta vi ciuda de crapati unu fata de altu.   Faceti forumu de rusine

• 2 months later...
  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...