Fvb Posted April 9, 2016 Report Posted April 9, 2016 Nick: Fvb ID Yahoo Messenger: Bogdan Ramboo Detinator Steam: NU Intervalul de timp in care stai pe server: 3-4 Varsta: 30 Primele 3 cifre din CNP:185 Motiv: Sa feresc sv. de codati Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker): Am 36 de ore Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu: nu Ai Dat like la pagina nostra de Facebook? Normal De unde stii de noi ? : ma joc pe sv. de mult TeamSpeak 3 Instalat?: Da si cam si casti cu microfon Poti sa votezi serverul ?: am votat Regulament FAQ:3 x 3 = ? 1. La ce ajuta slotul ? : Primesti nume rezervat pe server. 2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu? gag,kick sau ban 3. La ce ne ajuta comanda amx_last ? Vedem persoanele care au iesit de pe server cu tot cu ip-ul lor 4. La ce ne ajuta comanda amx_map ? Ca sa schimbi mapa 5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ? Ga. 6. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati? Facem domo 7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ? Omoram un player 8. La ce ne ajuta comanda amx_Slap ? Lovim un plaier 9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ? Dam un mesaj unui jucator 10. La ce ne ajuta comanda amx_vote ? Va aparea harti ca sa schimbam mapa 11. La ce ne ajuta comanda amx_nick ? Schimba numele unui player 12. La ce ne ajuta comanda amx_Who ? Vedem staff-ul online 13. La ce ne ajuta comanda amx_help ? Vedem la ce comezi avem acces sa facem 14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ? Deconectam un player de pe sv. 15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ? Scriem pe chatul adminilor sau gradelor mai mari 16. La ce ne ajuta comanda amx_csay ? Scriem un mesaj care pot vedea toti playeri 17. La ce ne ajuta amx_cancelvote? Anulam un vot 18. Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ? a
andrei1199 Posted April 9, 2016 Report Posted April 9, 2016 pro, uitati link pe care el nu l-a pus daca va e lene sa intrati pe gametracker sa cautati si voi http://www.gametracker.com/server_info/93.119.24.134:27015/top_players/?query=fvb si cat despre activitate nu prea ai avut saptamana asta dar sper ca o sa faci in caz ca ti se accepta cererea
Bukisan Posted April 10, 2016 Report Posted April 10, 2016 :contra: , sa feresti codatii de server, vorba clasica, in loc sa argumentezi mai mult de ce doresti aceasta functie.
Fvb Posted April 10, 2016 Author Report Posted April 10, 2016 Torrento m-ia zis pesto o sap. sa face cerere de admin si am facut
FaSt*Rar3s*cL Posted April 10, 2016 Report Posted April 10, 2016 CONTRA. Nu stiu daca eu te am vazut vreodata pe server..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.