Randy sama Posted April 8, 2016 Report Posted April 8, 2016 Nick: TF.RANDYPKID Yahoo Messenger: bdgcostin@yahoo.comDetinator Steam: NUIntervalul de timp in care stai pe server: 2-3 ore/ziVarsta: 16 fac 17 in maiPrimele 3 cifre din CNP:199Motiv: Sa ajut sv.Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker): Am 201 ore https://www.gametracker.com/server_info/93.119.24.134:27015/top_players/?query=TF.RANDYPKPuteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu: nuAi Dat like la pagina nostra de Facebook? NormalDe unde stii de noi ? : Stiu de mult timpTeamSpeak 3 Instalat?: Da si acum am si microfon.Poti sa votezi serverul ?: Deja fac asta.Regulament FAQ:5x5=? 1. La ce ajuta slotul ? : Primesti nume rezervat pe server.2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu? Cu gag / kick pana ban 30 de minute pentru a se calma.3. La ce ne ajuta comanda amx_last ? Vedem persoanele care au iesit de pe server cu tot cu ip-ul lor .4. La ce ne ajuta comanda amx_map ? Schimbam mapa .5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ? Gag.6. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati? Facem demo.7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ? Omoram un player .8. La ce ne ajuta comanda amx_Slap ? Loveste un player.9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ? Dam un mesaj privat unui anumit jucator.10. La ce ne ajuta comanda amx_vote ? Va aparea pe server un vot cu intreabarea si optiunile de raspuns puse de noi .11. La ce ne ajuta comanda amx_nick ? Schimba nick-ul unui jucator .12. La ce ne ajuta comanda amx_Who ? Vedem staff-ul online .13. La ce ne ajuta comanda amx_help ? Vedem comenzile la care avem acces .14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ? Deconectam un player de pe server.15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ? Scriem ceva pe chatul adminilor .16. La ce ne ajuta comanda amx_csay ? Scriem un mesaj pe ecranul tuturor .17. La ce ne ajuta amx_cancelvote? Anulam votul in desfasurare .18. Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ? Comanda amx_last .19. La ce foloseste amx_pika ? Distruge cs-ul persoanei+ban permanent . PS:Am experienta,am fost semi-god pe zm si aveam aproape 800 de ore.Stiti ca aveam probleme cu ts3, dar acuma am rezolvat si pot intra.
Super-Man Posted April 8, 2016 Report Posted April 8, 2016 :contra: For admin :pro: For HelperWhen you go online 1 week on the server then you have pro for admin
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.