Twist Posted April 4, 2016 Report Posted April 4, 2016 Nick:Twist ID Yahoo Messenger:-Skype- Octavian Predut Detinator Steam:.:Monstruletzul Intervalul de timp in care stai pe server:15-20 Varsta:17 Primele 3 cifre din CNP:501 Motiv:Stiu cum este cu admin. si vreau sa incerc si pe aces server Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker): https://www.gametrac...9.24.134:27015/ Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu : nu cred, dar am sa incerc Ai Dat like la pagina nostra de Facebook? https://www.facebook...e.ilegalzone.ro .da/nu: Da De unde stii de noi ? : de la TCM, dar de mult... TeamSpeak 3 Instalat?:Da Poti sa votezi serverul ?:Da Regulament FAQ:5X5=25 1. La ce ajuta slotul ?:slotul iti rezerva un loc pe server tot timpul 2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu?: Gag 3. La ce ne ajuta comanda amx_last ?:sa vezi ip-urile ultimilor 10 jucatori deconectati 4. La ce ne ajuta comanda amx_map ?:sa vedem toate mapele care pot fi jucate pe server 5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ?:Gag 6. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati?:ii fac inregistrare 7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ?: pt a omori un jucator care face block sau nu ataca 8. La ce ne ajuta comanda amx_Slap ?: pt a misca un jucator 9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ?:pt a scrie mai mare 10. La ce ne ajuta comanda amx_vote ?: pt a vota 11. La ce ne ajuta comanda amx_nick ?:pt a schimba numele unui jucator 12. La ce ne ajuta comanda amx_Who ?: sa vedem ce grade sunt online pe server 13. La ce ne ajuta comanda amx_help ?:pt a-mi spune ce comenzi am la dispozitie 14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ?: pt a da afara un jucator de pe server 15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ?:pt a putea vorbi cu adminii 17. La ce ne ajuta amx_cancelvote?:pt a inchide un vot 18. Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ?: amx_last 19. La ce foloseste amx_pika ?: pt a bana si a defecta counter strike-ul unui jucator Sfârşitul conversaţiei
Bukisan Posted April 4, 2016 Report Posted April 4, 2016 Am câteva motive pentru care să-ți dau contra : 1. Cerșești PRO atât pe chat-ul de pe forum cât și pe server ;2. Ai un limbaj inadecvat pe server deșii este doar un slot.. ;3. este cerere de helper chiar dacă asta nu prea contează ;4. Cred că întrebările de jos sunt copiate, îmi sună cunoscute răspunsurile.
Twist Posted April 4, 2016 Author Report Posted April 4, 2016 Va rog sa va corectati raspunsurile nu sunt copiate. Am un frate mai mare care este admin pe un server si l-am rugat sa imi faca el cererea.
andrei1199 Posted April 4, 2016 Report Posted April 4, 2016 contra la cnp 501 nu poti avea 17 deoarece eu am 17 si am 199 cnp =)) =))
Bukisan Posted April 4, 2016 Report Posted April 4, 2016 Și să mai menționăm ceva pentru care nu vei primii nici helper în viitorul apropiat în orice caz,nu am nimic cu tine, scuzați pentru dublu post ; 1. Dacă cererea ta ți-a făcut-o fratele tău de ce mai dorești slot dacă totuși ai făcut modelul după cerere helper în cazul în care ești fără cunoștințe de comenzi ? ;2. Poți primii slot dar te-ai dat de gol singur pentru că nu vei primii helper ;3. Bunul simț pe server, respectarea între jucători. Să-ți mai dau un sfat : 501 - 14 ani - reprezentarea primelor 3 nume din fața celor 3 coduri din tot cnp-ul ;500 - 15 ani 199 - 16 ani ( cum am eu în buletin )și tot așa.
AppLLe Posted April 4, 2016 Report Posted April 4, 2016 Pro , e doar slot si nu conteaza cine a facut cererea...la slot nu ai comenzi deci...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.