marianx99 Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 Numele dvs. :twcwNumele adminului reclamat :FunnkyData si ora : Nu stiu sigurMotiv reclamatie :Isi da boss in timpul rundeiAdmini online :AnGeL,Bizard,GokuDovada (Se accepta doar Print la consola) :http://imgur.com/a/v2kXJ
Beleaua! Posted April 3, 2016 Report Posted April 3, 2016 Da corect zMenthol,si am o intrebare de cat timp ai pozele ma ??
AppLLe Posted April 3, 2016 Report Posted April 3, 2016 Lasati.l fratilor.....probabil a vrut sa isi dea human/zombie si din gresala a apasat 2 in loc de 1....se mai intampla si mie mi sa intamplat sa vreau sa dau respawn si l.am facut pe unu survior ( florin a vazut asta pt ca era pe server )
UjaKu Posted April 3, 2016 Report Posted April 3, 2016 Contra daca se va mai intampla sa faca asa propun chiar eu REMOVE
FuNNkY Posted April 3, 2016 Report Posted April 3, 2016 Ba frate cand am dat eu 5 bosi intr-o runda si daca mi-am dat am dat 2 bosi intr-o runda si mi-am dat slay :)))))))))) Si de cand tu ai pozele astea :!!!
Bukisan Posted April 3, 2016 Report Posted April 3, 2016 Contra, ar fi trebuit sa faci reclamatia de la bun inceput cred dupa cum o fi zis funnky, si trebuie sa mai invete din comenzi, am discutat aseara la sedinta, sa nu se mai intample funnky.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.