Twist Posted March 31, 2016 Report Posted March 31, 2016 Nick:TwistID Yahoo Messenger:-Skype- Octavian PredutDetinator Steam:.:MonstruletzulIntervalul de timp in care stai pe server:15-20Varsta:17Primele 3 cifre din CNP:501Motiv:Stiu cum este cu admin. si vreau sa incerc si pe aces serverOre jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker): https://www.gametrac...9.24.134:27015/Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu : nu cred, dar am sa incercAi Dat like la pagina nostra de Facebook? https://www.facebook...e.ilegalzone.ro .da/nu: DaDe unde stii de noi ? : de la TCM, dar de mult...TeamSpeak 3 Instalat?:DaPoti sa votezi serverul ?:DaRegulament FAQ:5X5=25 1. La ce ajuta slotul ?:slotul iti rezerva un loc pe server tot timpul2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu?: Gag3. La ce ne ajuta comanda amx_last ?:sa vezi ip-urile ultimilor 10 jucatori deconectati4. La ce ne ajuta comanda amx_map ?:sa vedem toate mapele care pot fi jucate pe server5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ?:Gag6. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati?:ii fac inregistrare7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ?: pt a omori un jucator care face block sau nu ataca8. La ce ne ajuta comanda amx_Slap ?: pt a misca un jucator9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ?:pt a scrie mai mare10. La ce ne ajuta comanda amx_vote ?: pt a vota 11. La ce ne ajuta comanda amx_nick ?:pt a schimba numele unui jucator12. La ce ne ajuta comanda amx_Who ?: sa vedem ce grade sunt online pe server13. La ce ne ajuta comanda amx_help ?:pt a-mi spune ce comenzi am la dispozitie14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ?: pt a da afara un jucator de pe server15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ?:pt a putea vorbi cu adminii17. La ce ne ajuta amx_cancelvote?:pt a inchide un vot18. Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ?: amx_last19. La ce foloseste amx_pika ?: pt a bana si a defecta counter strike-ul unui jucator
NYX Posted March 31, 2016 Report Posted March 31, 2016 Da cam multe cererei faci tu ieri una azi una tinio tot asa :)) :contra:
Twist Posted March 31, 2016 Author Report Posted March 31, 2016 Acea am rezolvato dar nu imi apare pe calculator.Daca doriti imi spuneti si mie daca este corecta!
Toretto Posted March 31, 2016 Report Posted March 31, 2016 R/S Cererea pe care ai facuto tu este de Helper..Mai ai o cerere facuta ieri...Revino peste 7 zile cu o noua cerere
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.