Jump to content

AbsenTa [AdmiN]CaTa

FaceOFF

Recommended Posts

Posted

Nume : |WTF|CaTa [;x]

grad : Gold + VIP

perioada : nedeterminata inca. :(

motiv : o problema mai grava in familie..si imi este greu sa joc cs in asemenea clipe... :(( o sa mai intru pe sv..mai rar si o sa fiu activ cand pot..In rest nimic mai mult..pana isi revin apele la locu lor..Imi pare foarte rau pentru absentele mele..dar am probleme serioase.. :(

Bafta Tuturor ;)

Va saluta CaTa ;)

:( :( :(

Daca imi v-a fi lasat gradul va multumesc ( Fondatorilor/Adminilor)

Daca voi primi remov pentru inactivitate va rog sa imi lasati un mesaj priva :(

Posted

Chiar și ziua când e ședință din nou, adică astăzi, Sâmbătă când am postat eu pentru că nu știu când ai făcut topicul de absență.

Absente si iar absente, toate sunt o batjocura pentru server, oare gresesc ce spun ? O retragere ar fi fost de ajuns pentru tine daca ai probleme nu sa tot  ai absente si mai stiu eu ce, trebuie sa iei niste decizii clare daca nu mai poti juca pentru ca vrem seriozitate, nu miniciuni sau vrajeli.

Intelegem ca poate ai probleme in familie dar in timpul in care crezi ca nu poti sa te mai tii de server, trebuie sa iei o decizie, in care fondatorii o pot respecta iar tu vei revenii cand vei crede ca poti sa te tii iar de server.

In ceea ce consta ca tu ai 19 ani si ca scrii mereu cu o culoare diferita si ai fost avertizat nu trebuie sa pui 200 de emoticoane sau sa scrii cu negru, tuturor celor cu inactivitate le-au fost scos gradul si nu au stat de frumusete pentru ca se cauta oameni maturi cu experienta atat pe forum cat si pe server.

Bafta.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...