Jump to content

Cerere Admin

NYX

Recommended Posts

Posted

Nick: NYX

ID Yahoo Messenger: PglZombie

Detinator Steam: iown69

Intervalul de timp in care stai pe server: 5-10 ore/zi

Varsta: 19

Primele 3 cifre din CNP:197

Motiv: Sa ajut sv.

Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker):http://www.gametracker.com/server_info/93.119.24.134:27015/top_players/?query=NYX .  Dar mai fac

Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu: da

Ai Dat like la pagina nostra de Facebook? normal

De unde stii de noi ? : de la un prieten

TeamSpeak 3 Instalat?: Da

Poti sa votezi serverul ?: Da

Regulament FAQ:5x5=25

1. La ce ajuta slotul ? : Primesti nume rezervat pe server.

2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu?  Cu gag / kick pana ban 30 de minute pentru a se calma.

3. La ce ne ajuta comanda amx_last ? Vedem persoanele care au iesit de pe server cu tot cu ip-ul lor .

4. La ce ne ajuta comanda amx_map ? Schimbam mapa .

5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ? Gag.

6. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati? Facem demo , aimul nu se detecteaza la poze .

7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ? Omoram un player .

8. La ce ne ajuta comanda amx_Slap ? Ridicam un player pe o scurta distanta si ii scade din dmg valoare pusa de noi .

9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ? Dam un mesaj privat unui anumit jucator .

10. La ce ne ajuta comanda amx_vote ? Va aparea pe server un vot cu intreabarea si optiunile de raspuns puse de noi .

11. La ce ne ajuta comanda amx_nick ? Schimba nick-ul unui jucator .

12. La ce ne ajuta comanda amx_Who ? Vedem staff-ul online .

13. La ce ne ajuta comanda amx_help ? Vedem comenzile la care avem acces .

14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ? Deconectam un player de pe server.

15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ? Scriem ceva pe chatul adminilor .

16. La ce ne ajuta comanda amx_csay ? Scriem un mesaj pe ecranul tuturor .

17. La ce ne ajuta amx_cancelvote? Anulam votul in desfasurare .

18. Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ? Comanda amx_last .

19. La ce foloseste amx_pika ? Distruge cs-ul persoanei pe care a fost folosita .

Posted

deșii la momentul actual are 26 de ore iar când a făcut cererea avea 25, asta fiind de acum două zile, când eu am re-postat în acest topic în data de 31 adică astăzi, eu când am făcut cererea aceeași problemă a fost, am avut 7 ore lipsă iar eu am fost respins, eu până diseară am făcut orele lipsă și am fost respins, iar toți mi-au dat contra, deci aceeași consecință o poate avea și NYX, dar deoarece că voi sunteți mai așa, cum să zic, indulgenți, că lasă-l, că are grad pe forum, că e de treabă și nu e but, trebuie respectate niște cerințe, nu să dați pro că vă este prieten iar asta înseamnă disrespect față de un jucător. Vă felicit pentru voturile dumneavoastră, iar acesta este un motiv pentru care îl displac deoarece faceți favoruri.

contra nu ai orele necesare si din cate stiu au fost 3-4 cereri refuzate din cauza asta

Pentru asta ai fi avut +10 reputație de la mine în caz că s-ar fi putut.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...