Guest zzMenThoL Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 Numele tau:zMenThoLMembrul reclamat:-Gradul acestuia:-Motiv:Mi-a sters efectiv contulPrint:...Pai,acest cont este facut doar pentru a spune ce am de spus,pe contul meu principal(zMenThoL)pur si simplu nu mai am nici un accesCum adk nici un acces?Pai , nu am voie sa scriu topicuri,sa scriu pe chat,sa trminit mesaje,deci vreau sa vad cine mi-a facut contul asa......P.S dupa ce contul meu va fi restabilit acest cont poate fi banat,Deci,TCM cand intri sau florin EneRgY ,Va rog sa imi faceti si mie la loc contul,am si eu 50 posturi pe el, una alta,Si sa spuneti aici si cine a distrus contulO seara faina va doresc si astept raspunsul
Mario;xx Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 http://forum.ilegalzone.ro/index.php/user/930-mariox/ daca poate sa ma ajute si pe mn careva sa imi recuperez contu asta va rog...numai stiu parola si cand dau sa o resetez imi zice ca tre sa primesc un email pe adresa lui dar nimic....am pus aici pentru ca are legatura si n-am vrut sa mai fac un topic de acelasi fel, scz daca e post hunt sau ceva de genul...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.