Jump to content

Reclamatie funky din nou

AppLLe

Recommended Posts

Posted

Numele dvs. : Applle

Numele adminului reclamat : Funky

Data si ora : 20:00 in jur de 25.3.2016

Motiv reclamatie : Cata isi da un mod ( boss ) si funky incepe sa dea respawn

Admini online : Cata , Rackem ( era spec )

Dovada (Se accepta doar Print la consola) :

Copilul asta nu da respawn dar se trezeste exact la mod sa dea.Ok , sa zic ca inyeleg daca dadeavres unui player sau doi ..el da res si Cata ii atrage atentia ca e mod si continua putin si dupa :|

Posted

Imi pare rau pentru tine, Si eu sunt martor la ce s-a intamplat..Anuntasem Mod ..mi-am luat mod mai concret (boss) , si de odata cand omorasem 5-10 playeri..Domnu FuNNky se trezeste el sa dea Respawn.. Eu nu il vad cand este o Infectie normala sa dea respawn..dar se gaseste doar la Moduri sa dea..frate gandeste putin si analizeaza situatia cum sa dai respawn la playeri cand este mod ? Este interzis de regulament..Este a 4 a sau a 5 a reclamatie asupra ta domnule FuNNky ..In caz contrat imi pare rau pentru tine nu meriti gradul..mai ales de GoldAdmin..un helper/slot poate mai meritai dai un grad cu acces AdminMenu nu..In incheiere vreau sa spun doar ca vei avea -grad sau remove

P.S : Te propun la REMUV.

Astept parerea ta ;)

Posted

si eu am patit sa uit ca e mod, si sa dau respawn, dar nu cred ca va afectat jocu atat de tare incat sa va fie ciuda de o reclamatie..... eu credca cu totii ati avut de castigat din mica lui greseala, bosu a omorati mai multi humani,iar cei care erau morti sau bucurat pt o noua sansa :)) .... nu mai fiti calare pe el, poate v-ati pus intrebarea ca poate chiar si unii din voi iil tachinati? e stresant... si mai ales pt un pusti care are deja reclamatii,si e cu stresu pana in gat ca nu vrea sa isi piarda gradu,normal ca nu e atent si greseste.... nu mai fiti rai.... de nu stau calare pe fiecare din voi si fac sute de poze si cu orice cacat o sa va fac reclamatie sa vedeti cum este, si credeti-ma ,daca mi se pune pata pe ceva,obtin.... mai ales cand vine vorba sa va prind cu greseli..... vedeti-va de joc, si ajutatil, nu il mai tachinati.

PS: catalin vezi ca nu ai voie sa scrii colorat pe forum,de si la celelalte reclamatii in toate culorile ai scris..... citeste si tu regulamentu de forum,....de si probabil il stii pe cel de pe server,pe cel de pe forum esti pasta, si cum vad ca tot asa raspunzi,de mult trebuia sa iei suspend,sau chiar pierderea gradului......  (   + se scrie " remove " ...cu litere normale albe,sa se vada )

Posted

Eu eram spectator, chiar nu am putut vedea fiindca ma simt rau, de asta nu prea am jucat astazi ci mai mult am stat spec, din 5 in 5 minute ma mai uitam pe jucatori.

Nu avem nimic cu el, ci faptul că nu anticipă că are goldAdmin și din lipsa de neatenție neîntrebând și făcând sute de greșeli, îl propun la -1 unde îi este locul.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...