Jump to content

Reclamatie FuNNkY [x3]

Bukisan

Recommended Posts

Posted

Numele dvs. : Rackem
Numele adminului reclamat : FuNNkY
Data si ora : 15 : 46 
Motiv reclamatie : 
1. Nu dă nici măcar respawn și tot bizard e cel care este atent.

2. Tot eu trebuie să mă uit la cei cu aim care sunt raportați pe u@ iar eu mă rog de el să-i dea ban că-l postez eu pe forum.

3. Nici nu se silește dă dea respawn fără a-l atenționa că jucătorii urlă pe u@ să le dea respawn indiferent de câți sunt morți.

4. A dat la mod plague respawn trezindu-se pe server fără să se asigure dacă este mod sau nu, cum AppLLe o face deobicei, mereu întreabă dacă este mod.

5. Schimbă harta fără a anunța prin last round pe y@ sau în chat, băgând la vot după propriile preferințe, dând o singură hartă la vot pentru a câștiga respectiva hartă care-i place.  ( nu am dovezi. )

5. Acesta este alt demo în care abia intru pe server el joacă liniștit, omorând afk, și lăsând jucătorii să aștepte următoarea rundă, demo ->  http://www89.zippyshare.com/v/pOKBAHHW/file.html

Admini online : Eu și FuNNkY..
Dovada (Se accepta doar Print la consola) : 1. 
http://www73.zippyshare.com/v/uQPydiP9/file.html

2. http://www73.zippyshare.com/v/0i7evd8y/file.html

P.S : am dovezile căci stă fără treabă pe server și dă respawn doar în momentele în care îi spui să dea el, zicând pe y@ cât capul de mare textul, în rest joacă liniștit și nici măcar dacă un jucător este suspect de aim / wallhack nu se ocupă.

Nu am făcut această reclamație în ciuda faptului că a primit upgrade, desigur, el are ore iar eu nu am destule să fi primit la ultima ședință, am făcut reclamația pentru că nu conșientizează că este goldAdmin și are o responsabilitate mai mare față de la Silver în jos.

Să menționez că nu deține un Ban-List !

Posted

Da preoblema e ca am scris Last dar nu pe Y@ respwan le dadeam jucatorilor!! Dar sunt dati in care nu le dadeam respwan ca uitasem!! La ban chiar el ma atentionat deoarece atunci am venit de la scoala si nu am obs ca spider are aim!!dar mi-a aratat Rackem cum sa-i dau ii Multumesc!! sI PLAYERY DADEAU DE PREA MULTE ORI RETRY SI DE AIA NU LE-AM DAR RESPWAN !! 

Posted

mai baietii incercati sa fiti un colectiv / sa fim un colectiv suntem putini in STAFF!  Trebuie sa ne intelegem si FuNNky nu meriti gradul scuze ca iti zic asta dar ..ai cam abuzat frate, si nu prea ne permitem sa pierdem playerii din cauza ca tu faci abuz sau alt admin ( in general vorbesc) 

Deci cat despre tine FuNNky din partea mea te propun la SUSPEND sau in cel mai rau caz REMUV! . din cate am vazut astea este a 3 a reclamatie asupra ta.. Nu este frumos ce faci..deci iti dau un sfat ..Pune mana si citeste regulamentu bine si dupa intra cu gradu..si daca nu sti ceva poti sa intrebi..de aia suntem aici sa ne ajutam ! IL intrebai pe AppLe ,Toretto,Bizard,S00N,florin daca nu erai convins cate moduri ai voie si cum ai voie sa le dai.P.S astea sunt parerile mele . Astept o decizie de la un superior!

Posted

domle admin, mai citeste regulamentul macar  odata pe zi daca tot esti elev cu scoala, macar sa citesti 3 minute in + zilnic regulamentu, nu ar strica.  codati nu prea sunt sa fii geana pe ei cu ban, dar ca admin pt tine cel mai important e sa fie totul bine pe server, totul sa mearga ca uns , nu ca sa "uiti" sa dai respawn.... indeferent ca unii dau retry des sau nu, dupaia va mirati ca de ce jucati cu 15 jucatori, unii nu au rabdare pleca, pt ca domnu admin e concentrat cu ochii in luneta vsk-ului.... joaca-te de amuzament, nu pt fraguri, si fii atent ce misca pe server, cel mai important si cel mai des intalnit pe server e faptul sa se dea respawn, este respawn dat des, sunt jucatori, atentie la chat poate careva mai striga block,(dati amx_teammenu si punetiva o secunda spectator)... sau chiar respawn, sau chiar injura etc.....  bagati mape ce se joaca, baga cel putin 2 variante sa aibe de unde alege, de si nu iasa favoritul tau, lasa mapa ce sa ales, ce observi ca se cere.... esti admin sau esti player? daca esti admin, si nu unul oricare ci "gold" , compoarta-te ca atare fata de server, dar mai ales fata de jucatori, fara ei ne-am duce doar in jos pana cand nu ar mai exista ilegalzone, asa ca..... respawn.... ca butonu "tab" il apasam des sa vedem cate killuri avem.... nu bate in ochi  ,cati jucatori "dead" is?  ..... hai baietii nu suntem buti la comenzile de zp, mai cu talent....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...