Jump to content

Propunere remove

AppLLe

Recommended Posts

Posted

Numele adminului reclamat : d0mn si WTF Cata

Data si ora : -

Motiv reclamatie : Energy mi.a spus sa fac o propunere de remove cu dovezi...si asta am facut ( imi pare rau ca nu pot face print cu mai multe dovezi )

Admini online :-

Dovada (Se accepta doar Print la consola) : http://www.gametracker.com/player/%7CWTF%7CCaTa%20%5B%3Bx%5D/93.119.24.134:27015/

http://www.gametracker.com/player/d0mn/93.119.24.134:27015/

Spun din nou ca Energy mi.a spus sa fac asta.

Posted

Ok , sa zicem ca te trezesti la ora 10 ( desi nu prae cred ) inveti pana cand pleci la scoala , te intorci la 19 ( iar nu prea cred ) inveti o ora si tot poti face mai mult de 15 min pe zi  + din pacate nu pot face print sa ii arat lui Energy cum te faci tu primul zm din prima runda , cum te dai 2 ori human intr-o mapa si restul...

Posted

Nu castiga nimic dar nu e corect ca cei doar cu atata activa sa aiba admin daca stiu ca nu pot intra sa faca o cerere de absenta sa stim toti si probabil nu vor mai fi reclamati ca aceasta

Posted

Apple tu chiar crezi ca la bac se invata doar o ora, teme nu are? ce drq e mai important sv decat bacu'? inainte cata intra destul de des,daca tu iti fac nu mai ai nici un timp de scoala ca sa intri pe server bravo tie,nici eu nu prea invat acasa da macar imi fac temele... Orcum CONRTRA,cat despre Zm in prima runda si human de 2 ori cata zic sa te lasi de treaba asta.Pe langa ca is si o gramada de admini ne mai si sapam unu pe altu'...

Posted

Ba frate daca Alex zice ca eu merit remuv .. Ca nu am ajutat sv. si ca nu am avut activitate ,Bine

Nu sunt neaparat sa am grad dar sincer am avut activitate mai multa inainte dar acum este problema cu bacu.. vreau sa ajung unde.va ! Daca iau remove pe Sv il rog pe Alex sa imi scoata si gradul de pe forum! Fiind concis ca daca iau remove nici gradul de pe forum nu il merit

Respect ;)

Posted

Nu castiga nimic dar nu e corect ca cei doar cu atata activa sa aiba admin daca stiu ca nu pot intra sa faca o cerere de absenta sa stim toti si probabil nu vor mai fi reclamati ca aceasta

Ai grad cumva si nu stiu eu?

Posted

Stiu ca Nu am grad dar eu zic parerea mea sa il lasati in pace , ca si voi la randu vostru o sa dati Bacu + vorba lui Toretto cine mai ramane pe sv ? Tu ? Aple ?

Posted

ma oameni buni, baieti copii, acuma fiecare ce varsta are,eu am avut o perioada a vietii in care am fost extrem de activ,si eram multi admini , cu pareri foarte diferite cate unu fata de altu.... dar mai toti ne mai certam ne mai impacam si tot asa, dar chestiile alea de atunci au ajuns la a golii serveru de admini buni, cu o varsta ok,cu un mod de gandire care chiar faceau serveru sa aibe succes mai mare.... ajung la asta pt ca mai demult, trebuia sa sun vreun admin, @DoRRiaN , ,sau pe @ionci2 , numa sa ii rog sa imi faca loc sa pot intra pe server....,sa stiti ca era foarte placut sa le aud vocea prin tel de si eu nu prea is genu care sa ma imprietenesc repede, dar ma simteam pe server ca acasa, ca cu niste prieteni adevarati,de am ajuns sa fiu prieteni cu ei fara sa imi dau seama, imi aduc aminte cand mi sa propus sa fiu helper, de si eu nu am procedat ca voi (sa depun vreo cerere vreodata).... am fost ales, pt ca respectam jucatorii si mai ales serveru. in joc trebuie sa existe un respect intre jucatori, e un joc, ca esti zm, ca esti om, trebuie sa iti elimini tabara adversa, dar nu pt ca are vreun anumit nume, ci pt ca tu esti om si el e zm, sau invers... serveru incep sa vad ca e cam gol.....  intru la 8-9 sear 10-11 jucatori, ieri dimineata pe la 11, tot asa.... alte dati era full deja la orele alea..... la 8 dimineta deja gaseai 20 de jucatori lejer, deci ce vreu sa zic, daca tot vedeti ca se imputineaza serveru de admini, nu incercati sa va certati voi intrre voi de si ati mai ramas cativa.... nu conteaza daca unu intra o ora in fiecare zi sau altu care intra odata la 3 ore..... cateodata si cand esti atacat ca admin de alt admin, iti vine si iti bagi ceva in el server, sa nu mai intrii undeva unde e doar cearta,sau te simti atacat, in ziua de azi sunt mii de jocuri mult mai faine daca tot e sa joci ceva, poti lasa balta cu usurinta un server..... asa ca , cand vreti sa va luati de cineva doar pt mici rahaturi, intrebati-va cat de bun va credeti incat va permiteti sa va luati de altu....daca te crezi mai bun, nu e ceva oaauu....pt ca poate toti se cred buni..... cere parerea altora, si vezi daca ti se zice ca da esti un admin extraordinar! .....

jucati, distrati-va, simtiti-va bine, faceti ce stiti sa faceti cel mai bine, sa deveniti tot mai bun si in adminat si in jucat....dar nu va mai atacati reciproc, ca din asta nimik bun nu va iesii never-ever. 

PS. salut tinere zmentol ;) concediu, bine , leneveala, bautura si femei,  :P si poate un cs, acolo o ora,doua trei :))

Posted

JustTice are mare dreptate..Incercati sa fiti uniti, Sinceri sau chiar prieteni..Nu mai faceti atata rau in juru vostru..Sunteti o mana de admini acolo nu va puteti incelege?

Asteptam raspunu lu EneRgY sau TCM..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...