Ov3rLorD Posted March 3, 2016 Report Posted March 3, 2016 Numele dvs. :Ov3rLorDNumele adminului reclamat :FunnKyData si ora :03.03.2016-ora 19:30-20:00Motiv reclamatie :ma plimbam pe la locul und a fost facut zm si deodata slay pe motiv ca stau la pandaAdmini online :nu cred ca erauDovada (Se accepta doar Print la consola) : http://imgur.com/a/wCoPb
andrei1199 Posted March 3, 2016 Report Posted March 3, 2016 sa vedem ce zice si funnky dar oricum eu am patit exact ca tine de 2 ori :D
AppLLe Posted March 3, 2016 Report Posted March 3, 2016 Funky merita remove :/ daca un player intra in lm lui ii da slay...nu l.am vazut sa dea macar un vot...Remove :/
FaceOFF Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 Il Propun pe FunKy la Suspent sau Remove! Abuzeaza prea mult!
FaceOFF Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 inca un motiv .. a intrat si pe varamio pe sv asta! si Intro seara m-am trezit ca ma suna varamio ca i-a dat Slay FuNky ala cu motiv cica sa iasa din baza aia ca acolo face el!
Razvan97 Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 Admin FuNkY ....nu stiu prea multe despre el , dar imi fac asa o idee cum ar putea fi.... Domnu-l FuNky! Daca ai nevoie de invitati sa intri pe forum macar 2 minute din timpul tau sa iti scri propria aparare la reclamatia ta e mult pt tine , asta e bine atunci( s -au nici macar nu stie ca are ?) . Oricum urat din partea ta , ca procedezi asa , si asta da dovada de copilarie "proasta"(scuze pt expresie) , Faza e urmatoarea , ca daca ai nervi pe o anumita persoana mai bine dai un Disconect de pe server , te duci pana la baie , iti dai doua palme iti revii si te intorci ! nu trb sa reactionezi asa pt ca fata de ceilalti tu esti mai mare ! Uite un exemplu: Cum ar fi intra un player nou care ii place serverul si tu te apuci si ii dai slay ca te-a infectat , dupa capu-l tau, dupa acel player ce crede despre comunitatea noastra? Deci asta e valabil pentru toti care dau slay sau ce mai faceti voi!! Nu e frumos , poate pe voi va doare in *** dar pe noi astia mai batranii si mai ales pe energy (si cei care au cap) , Credem ca ne luati peste picior! Parerea mea este ca un suspend de 5 Zile + o discutie cu energy in privinta asta (daca ii convine , bine , daca nu , iarasi bine ;) ) .Si pe viitor daca se mai intampla REMOVE!
AnIme Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 Ma gandeam eu ca nu ii un helper bun,din prima zi cand si-a luat heperu' Scrie prin y@ ceva gen "AnIme,ba anime ce faci ma,ce misto e :DDDD" nu stiu dc a facut cerere helper dar in nici un caz ca sa ajute serverul,sa il incurce da.Daca vrea sa puna cineva lm inaintea lui scrie pe y@ "Misca sau slay,si daca ia dat slay si il intreb dc "facea block" nu stie aproape nici o comanda.Eu zic sa ia Remove sau sa invete ce trebuie sa faca un helper!
Toretto Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 Propun la remuv..mai ai inca 2 reclamatii tot pt acceste teme..
Bukisan Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 Sunt pro acestei reclamatie pentru a primii remove, are prea multe abateri, mie mi-a facut si block sa fiu infectat, cum au zis si ceilalti colegi , ai si abateri de la regulament, propun remove.
Bizard<3 Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 Propun la un suspend mai mare de cel putin 7 zile.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.