Jump to content

reclamatie funky

Ov3rLorD

Recommended Posts

Posted

Numele dvs. :Ov3rLorD
Numele adminului reclamat :FunnKy
Data si ora :03.03.2016-ora 19:30-20:00
Motiv reclamatie :ma plimbam pe la locul und a fost facut zm si deodata slay pe motiv ca stau la panda

Admini online :nu cred ca erau
Dovada (Se accepta doar Print la consola) : 
http://imgur.com/a/wCoPb

Posted

inca un motiv .. a intrat  si pe varamio pe sv asta! si Intro seara m-am trezit ca ma suna varamio ca i-a dat Slay FuNky ala cu motiv cica sa iasa din baza aia ca acolo face el! 

Posted

Admin FuNkY ....nu stiu prea multe despre el , dar imi fac asa o idee cum ar putea fi.... Domnu-l FuNky! Daca ai nevoie de invitati sa intri pe forum macar 2 minute din timpul tau sa iti scri propria aparare la reclamatia ta e mult pt tine  , asta e bine atunci( s -au nici macar nu stie ca are ?) . Oricum urat din partea ta , ca procedezi asa , si asta da dovada de copilarie "proasta"(scuze pt expresie) , Faza e urmatoarea , ca daca ai nervi pe o anumita persoana mai bine dai un Disconect de pe server , te duci pana la baie , iti dai doua palme iti revii si te intorci ! nu trb sa reactionezi asa pt ca fata de ceilalti tu esti mai mare ! Uite un exemplu: Cum ar fi intra un player nou care ii place serverul si tu te apuci si ii dai slay ca te-a infectat , dupa capu-l tau, dupa acel player ce crede despre comunitatea noastra? Deci asta e valabil pentru toti care dau slay sau ce mai faceti voi!! Nu e frumos , poate pe voi va doare in *** dar pe noi astia mai batranii si mai ales pe energy (si cei care au cap) , Credem ca ne luati peste picior! Parerea mea este ca un suspend de 5 Zile + o discutie cu energy in privinta asta (daca ii convine , bine , daca nu , iarasi bine ;) ) .Si pe viitor daca se mai intampla REMOVE!

Posted

Ma gandeam eu ca nu ii un helper bun,din prima zi cand si-a luat heperu' Scrie prin y@ ceva gen "AnIme,ba anime ce faci ma,ce misto e :DDDD" nu stiu dc a facut cerere helper dar in nici un caz ca sa ajute serverul,sa il incurce da.Daca vrea sa puna cineva lm inaintea lui scrie pe y@ "Misca sau slay,si daca ia dat slay si il intreb dc "facea block" nu stie aproape nici o comanda.Eu zic sa ia Remove sau sa invete ce trebuie sa faca un helper!

Posted

Sunt pro acestei reclamatie pentru a primii remove, are prea multe abateri, mie mi-a facut si block sa fiu infectat, cum au zis si ceilalti colegi , ai si abateri de la regulament, propun remove.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...