PinGun Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 Nick: OverDozeID Yahoo Messenger: nu amDetinator Steam: nu am steam Intervalul de timp in care stai pe server: 3-4Varsta: 15 aniiPrimele 3 cifre din CNP: 177Motiv: sa ajut sv mai mult!Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker):http://www.gametracker.com/server_info/93.119.24.134:27015/top_players/?query=OverDozePuteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu : Sper să pot .Ai Dat like la pagina nostra de Facebook?.da/nu : scz nu am Facebook !De unde stii de noi ? : de pe net !TeamSpeak 3 Instalat?: DaPoti sa votezi serverul ?: Da cum sa nu.Regulament FAQ: 6x4=? 1. La ce ajuta slotul ? : La rezervarea numelui accesând cu o parolă pentru a intra pe respectivul nume.2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu? : gag, urmat de kick / ban insistand să jignească persoana.3. La ce ne ajuta comanda amx_last ? : Vederea ip-urilor care s-au deconectat !4. La ce ne ajuta comanda amx_map ? : scimbarea hartii!5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ? Gag6. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati? : eu le fac deamo ,nu poze7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ? : Omori un jucator8. La ce ne ajuta comanda amx_Slap ? : Nu știu cum să mă exprim aici sa il arunce la o distanță circa 2 - 4 metri 9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ? : mesaj privat10. La ce ne ajuta comanda amx_vote ? : vot oarecare !11. La ce ne ajuta comanda amx_nick ? : scimbi un nume.12. La ce ne ajuta comanda amx_Who ? : vezii admini conectatii pe sv.!13. La ce ne ajuta comanda amx_help ? : Lista de,comenzii14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ? :să îl arunce de pe server.15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ? : vederea tuturor jucatorilor vii ,morți16. La ce ne ajuta comanda amx_csay ? mesaj în hud17. La ce ne ajuta amx_cancelvote? : oprirea unui vot18. Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ? : amx_last19. La ce foloseste amx_pika ? : Distrugerea cs-ului unui player ! Va multumesc !
PoLo Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 pro,ai orele necesare si tu appel daca nu cresii atuci taci pro
LiPeDD Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 pro, noi eram bunii prietenii sta avtiv pe sv e avtiv !
OiLanD Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 pro...bft cu adminu ! am 555 de ore sau cite ai
Bizard<3 Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 CONTRA cnp fals + nu cred ca esti adv OverDoze
Razvan97 Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 Iar Copii...Bai daca tot va doriti asa mult admin, dc nu trageti ma de voi sa aratati ca vreti si ca puteti...Te-ai gandit tu asa bine ca daca folosesti un nick de fost admin cu ore pe el ...gata esti mare si tare...Dar NU! Pe un copil de varsta ta merge sa il mai pacalesti dar pe noi nu poti... > Mai eu tin minte ca , pe vreme mea cad ma jucam acum 2-3 ani...munceam foarte mult pt un grad pe server , chiar imi dadeam interesul si vointa ! Acum cu voi , stai ma asa sa fac si eu o cerere sa am grad sa pot sa dau slay sa fiu si eu smecher pe srv !! asa ganditi voi in ziua de azi ! Nu pot sa iti dau alltceva decat un Contra! (Si daca un moderator ma inteles ce am vrut sa zic , poate sa inchida direct Cererea) !.
Toretto Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 R/S Frate ia de trage pe un nume inventat de tine nu pe numele care nu iti apartine..Voi credeti ca ne prostiti pe noi??T/C Vrei grad muncesti !
ViP KiLLeR Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 pe overdoze il cunosc personal este varamiu asa ca r/s t/c
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.