Leo Posted February 29, 2016 Report Posted February 29, 2016 Nick : MarioID Yahoo Messenger: Detinator Steam: nu am steam !Intervalul de timp in care stai pe server: 2-3Varsta: 15Primele 3 cifre din CNP: 188Motiv: sa ajut sv mai multOre jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker): Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu : nu sczAi Dat like la pagina nostra de Facebook? .da/nu : nu sczDe unde stii de noi ? : am vazut..sv si e tare fain...si am zis sa imi fac o cerere de admin !TeamSpeak 3 Instalat?: DaPoti sa votezi serverul ?: DaRegulament FAQ: 6x6=? 1. La ce ajuta slotul ? : La rezervarea numelui accesand cu o parolă pentru a intra pe respectivul nume2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu? : Gag, urmat de kick / ban insistând să jignească încontinuare.3. La ce ne ajuta comanda amx_last ? : Vederea ipiului care sa deconectat.4. La ce ne ajuta comanda amx_map ? : scimbi o varta !5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ? gag6. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati? : nu se fac poze eu le fac demo !7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ? : omori un jucator8. La ce ne ajuta comanda amx_Slap ? : le dai dmg la un playerii eu de obicei..le dau 1-29. La ce ne ajuta comanda amx_psay ? : primiti un mesaj privat.10. La ce ne ajuta comanda amx_vote ? : dai un vot11. La ce ne ajuta comanda amx_nick ? : Scimbi un nick la playerii !12. La ce ne ajuta comanda amx_Who ? : vezii toi admini 13. La ce ne ajuta comanda amx_help ? : vezi comenzile14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ? : dai kick la un playeri 15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ? : trimiti un mesaj !16. La ce ne ajuta comanda amx_csay ? mesaj in hut17. La ce ne ajuta amx_cancelvote? : se apreste votu,18. Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ? : amx_last19. La ce foloseste amx_pika ? : distrugerea cs-ului !
FaceOFF Posted February 29, 2016 Report Posted February 29, 2016 :contra: nu ai ore nici Activitate!!
FaceOFF Posted February 29, 2016 Report Posted February 29, 2016 Revino cand ai 30 Ore + // Urmatoarea cerere poti sa o faci peste 7 zile!Bafta La fraguri!
Toretto Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 R/S Nu se da admin..Daca vrei grad iti faci cerere de Helper nu de admin + activitate foare mica.T/C Revino peste 7 zile cu o cerere noua.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.