Jump to content

Reclamatie

AppLLe

Recommended Posts

Posted

Numele dvs. : ^AppLLe^[;x]

Numele adminului reclamat : d0mn

Data si ora : -

Motiv reclamatie : Eram plictisit si ma uitam pe gametraker si din intamplare vazut profilul lui d0mn care nu are decat 44 ore si in ultima sapt a jucat doar 30 si ceva min...din cate stiu el a avut gold admin si nu stiu de cedupa a ramas doar cu helper si nu a mai dat pe server

Admini online : -

Dovada (Se accepta doar Print la consola) : http://www.gametracker.com/player/d0mn/93.119.24.134:27015/

Posted

AppLLe multi admini nu prea au activitate,ieri a intrat Loki a dat un mod si a iesit,dar nu l-am maai vazut de 2-3 saptamani,si nu stiu de d0mn dar parca a cumparat gradu',dar daca are helper si are 30 de min intr-o saptamana la ce ii mai trebuie helper? Propun remove

Posted

AppLLe multi admini nu prea au activitate,ieri a intrat Loki a dat un mod si a iesit,dar nu l-am maai vazut de 2-3 saptamani,si nu stiu de d0mn dar parca a cumparat gradu',dar daca are helper si are 30 de min intr-o saptamana la ce ii mai trebuie helper? Propun remove

Stiu si de Loki dar pe d0mn l.am vazut pe gametraker...cu ocazia asta poate mai verifica si Energy activitatea adminilor

Posted

asta e un gen de reclamatie interesanta...... are legatura cu serveru nu zic nu, dar presupun ca asta era ok  daca o discutati la o sedinta etc....   apple, daca tot esti curios sau nu iti comvine care are grad si nu prea mai intra pe server, fa o lista cu toti admini, si purecheaza pe gametracker, vii cu dovezi, si ai un subiect de propunere..... dar asta nu prea cred ca merge la o reclamatie.... il reclami pe un admin ca nu prea isi mai face aparitia pe server..... cam.....   din plictiseala o faci asa?  ;) nu ca vrei sa scoti de tot din grad pe cei care nu prea mai au timp .... ( nu ma intelege gresit, is perfect de acord, nu esti activ, nu ai de ce sa ai grad....)

.... si eu intru foarte rar ca asa imi permite timpu + daca nu e serviciu e prietena, daca nu e ea, e amanta, daca nu aia, prietenii, sau berile ;) sau pur si simplu odihna..... dar cel putin eu cand intru, fac curatenie, galagiosii care umple chatu cu mizerii , afara cu ei, radem glumim, ne distram, respawn frumos....cand am timp....  cine ma intelege bine, cine nu, nu ma afecteaza cu nimik daca is admin sau player, ca eu cand intru tot rup capete :)) :P

Posted

Nu mai faceti voi reclamatii aiurea..ce reclamatie este asta..ca nu are el activitate , asta este o prostie..cine nu are activitate mai intai vb cu fondatoru (EneRgY) ii ziceti lui in privat si rezolva el..nu mai purtati voi grija altora. O sa va vina si voua randu ..voi ce o sa faceti??

Posted

Nu cred ca intra in atributile tale de admin sau ce grad ai tu si aceea de ai tragi pe alti la raspundere, de ce toti mor de grija altora si nu de ale lor ? Reclamatia e inutila din punctul meu de vederere, fiecare se descurca cum poate sunt lucruri mai importante decat cs-ul.

Posted

R/S Fiecare are o viata personala..+ stiu ca domn are gradu cumparat.. Bagati bine la cap..o reclamatie se face doar daca un admin a gresit ceva sau daca face abuz de comenzi ..nu se fac ca nu are nush cine activitate asta este treaba fondatorului..

T/C 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...