Bukisan Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 Nick: ThronefulID Yahoo Messenger: fkz.wagner@yahoo.comDetinator Steam: Banat , urmează să-mi iau un alt steam.Intervalul de timp in care stai pe server: 4 - 5 ore .Varsta: 16 aniPrimele 3 cifre din CNP: 199Motiv: Păi cred că vă referiți la motivul pentru care vreau helper, păi sincer să încep cu începutul. Aș dori helper pe acest server deoarece nu prea mai sunt admini on , aș dori să ofer atenția jucătorilor cât mai mare , chiar și ca jucător o pot face, sincer de multe ori unii strică atmosfera pe server înjurând .Vreau să păstrez limita bunului simț în chat. De multe ori eu am mai făcut greșeli chiar dacă nu sunt de mult timp pe server deși sunt activ. Capacitatea mea este la un nivel cât de cât înalt și gândesc matur . Nu vreau să creadă cineva că aș dori helper ca să fiu mai presus de altcineva , eu respect pe cei din jurul meu și pe cei ce mă respectă .Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker): http://www.gametracker.com/player/Throneful/93.119.24.134:27015/Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu : Sper să pot .Ai Dat like la pagina nostra de Facebook? https://www.facebook...e.ilegalzone.ro .da/nu : Da.De unde stii de noi ? : prin intermediul server-ului .TeamSpeak 3 Instalat?: Da, mereu activ.Poti sa votezi serverul ?: Desigur.Regulament FAQ: 5x5=? 1. La ce ajuta slotul ? : La rezervarea numelui accesând cu o parolă pentru a intra pe respectivul nume.2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu? : Gag, urmat de kick / ban insistând să jignească încontinuare.3. La ce ne ajuta comanda amx_last ? : Vederea ip-urilor cei care s-au deconectat.4. La ce ne ajuta comanda amx_map ? : schimbarea hărții.5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ? gag.6. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati? : Nu se fac poze, se face demo .7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ? : A omorî un jucător.8. La ce ne ajuta comanda amx_Slap ? : Nu știu cum să mă exprim aici , să îl arunce la o distanță circa 2 - 3 metri , Slap fiind tradus în română Palmă , lovire.9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ? : Mesaj privat.10. La ce ne ajuta comanda amx_vote ? : Vot , oarecare.11. La ce ne ajuta comanda amx_nick ? : Schimbarea / editarea unui nume.12. La ce ne ajuta comanda amx_Who ? : Normal pe acest server arată adminii online , dar în general arată ip-urile , steamid-urile și accesele flag ale jucătorilor pe server.13. La ce ne ajuta comanda amx_help ? : Listă comenzi accesate14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ? În română tradus șut în fund să zic așa , să îl arunce de pe server.15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ? : Vederea tuturor jucătorilor vii sau morți.16. La ce ne ajuta comanda amx_csay ? Mesaj în hud.17. La ce ne ajuta amx_cancelvote? : oprirea unui vot.18. Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ? : amx_last.19. La ce foloseste amx_pika ? : Distrugerea cs-ului . La ore jucate pe server este obligatoriu sa pune-ti un link catre GameTracker !! La anunțul de mai sus , nu am orele necesare iar această cerere este făcută prea devreme jucând cu acest nick pe server, nu corespund cerințelor toate , respectiv orelor care le dețin , am făcut această cerere pentru părerea adminilor despre mine , eu respect orice decizie luată de un admin care postează aici oferindu-mi pro sau contra. EDIT : Orele le voi face in seara aceasta pe toate , 30 cred , p.s : Am fost afk pe server deoarece am fost plecat iar cand se schimba harta esti bagat automat spec, nu cred ca am stat numai spec..Îmi mai lipsesc doar 3 ore .
AnIme Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 Intradevar,nu ai orele necesare,sincer eu vreau sa iti dau Pro dar nu pot :| Atunci cand o sa ai orele necesare o sa iti dau PRO cu cea mai mare placere dar pana atuni nu pot sa iti dau decat CONTRA.Multumesc anticipat^^P.S Ca sa faci ore mai si joaca nu sta meru spec
FaceOFF Posted February 20, 2016 Report Posted February 20, 2016 :contra: Nu ai orele necesare pentru acest grad!Revino cu o alta cerere cand vei avea orele! Bafta!
Toretto Posted February 20, 2016 Report Posted February 20, 2016 R/S Nu ai orele necesare..T/C Revino peste o saptamana cu o noua cerere..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.