marianx99 Posted February 11, 2016 Report Posted February 11, 2016 Numele dvs. :twcwNumele adminului reclamat :AceData si ora :11.02.2016 ora in jur orei 13-14Motiv reclamatie:.Astazi a schimbat 6 mape consecutive dintre care ne-a lasat sa jucam doar 5-10 minute din fiecare.SS-uri nu am putut sa fac deoarece nu apare nimic in consola ca ar fi schimbat el mapa,dar se vede pe chat ca el le schimba.NU ESTE PRIMA DATA CAND FACE ASA CEVA!!!Admini online : nu era niciun admin ONDovada (Se accepta doar Print la consola) :nu poti face ss in consola iar cu printscreen imi apare negru in paint,dar puteti verifica
andrei1199 Posted February 11, 2016 Report Posted February 11, 2016 este adevarat am fost si eu on cand a schimbat mapele fara motiv si chiar nu mi se pare corect sa schimbe mapele dupa cum vrea el fara macar sa dea vot si sa bage ce mape vrea el la 5-10 maxim 15 min(decat 1 mapa a lasat-o atat) dupa ce am inceput o mapa noua si dupa ce am facut bani de diferite chestii :-O :-O
Acetoken Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 În cazul în care acest lucru este adevărat ghid Wayne Wayne Dovada (Se accepta doar Print la consola)
Acetoken Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 tu și Andrei spun acest lucru pentru că eu sunt mereu te și Andrei atace , dar spune-mi unde Motiv
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.