marianx99 Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Nick:twcw ID Yahoo Messenger:marian_steaua_87@yahoo.com Detinator Steam:Nu Intervalul de timp in care stai pe server:19-24 Varsta:17 Primele 3 cifre din CNP:199 Motiv:Vreau sa ajut servarul cat si playerii. Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker):https://www.gametracker.com/player/twcw/93.119.24.134:27015/ Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu :Ramane de vazut,dar in principiu da Ai Dat like la pagina nostra de Facebook? https://www.facebook...e.ilegalzone.ro .da De unde stii de noi ? :Sunt player vechi si stiu demult de server TeamSpeak 3 Instalat?:Da Poti sa votezi serverul ?:Da Regulament FAQ:5x5=? 1. La ce ajuta slotul ?-rezerva nick-ul unui player 2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu?-la inceput gag,iar daca continua ban 3. La ce ne ajuta comanda amx_last ?-poti afla nick si ip ultimilor jucatori iesiti 4. La ce ne ajuta comanda amx_map ?-schimba mapa in cea dorita 5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ?-la fel gag la inceput iar daca continua ban 6. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati?- fac demo 7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ?-da slay unui jucator in caz ca nu respecta regulile(nu ataca,face block) 8. La ce ne ajuta comanda amx_Slap ?-da slap unui jucator 9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ?-trimite mesaj doar unui anume jucator 10. La ce ne ajuta comanda amx_vote ?-incepe un vot 11. La ce ne ajuta comanda amx_nick ?-schimba nick unui player 12. La ce ne ajuta comanda amx_Who ?-arata admini online 13. La ce ne ajuta comanda amx_help ?-arata comenzile disponibile servarului 14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ?-da afara un player de pe server care nu respecta regulile 15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ?-trimite un mesaj adminilor de pe server 16. La ce ne ajuta comanda amx_csay ?-trimite un mesaj colorat pe centrul ecranului 17. La ce ne ajuta amx_cancelvote?-anuleaza ultimul vot 18. Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ?-amx_last 19. La ce foloseste amx_pika ?-distruge cs unui jucator
Acetoken Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 CONTRA ! regulament FAQ este incorect!
andrei1199 Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 nu stiam ca mai nou 11455/60 da mai mic de 30,se pare ca mai trb sa trec pe la matematica ^#(^
marianx99 Posted February 7, 2016 Author Report Posted February 7, 2016 Unde am gresit regulamentul FAQ,este exact ca in regulament .Cum nu am ore ,am 11204 minute /60 =183.7 ORE/H
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.