marianx99 Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Numele dvs. :twcwNumele adminului reclamat :ObilvionData si ora :06.02.2016 si ora 17:10Motiv reclamatie :Eram pe zm_defense si am facut bani de trei grenazi de infectie si am inceput sa dau in cei 3 admini :Bizard,Ace si Oblivion si la scurt timp m am trezit cu kick ,dar am zis sa trec peste si sa nu fac reclmatie in plus nu imi scria in consola cine mi a dat si am renuntat.Urmatoarea mapa fiind zm_restartv3 am procedat la fel mai erau 5 minute din mapa si aveam fix 30k si am zis sa ii dau lui obilvion o grenada de infectie si atunci MI A DAT BAN...Admini online :Bizard,AceDovada (Se accepta doar Print la consola) :http://imgur.com/a/6YZB5
Toretto Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Unde sunt dovezile in care ti-a dat ban/kick??
marianx99 Posted February 6, 2016 Author Report Posted February 6, 2016 Esti orb ,nu le vezi? Cand mi a dat kick nu i am facut ss ,dar la ban se vede clar ca am pus link ul sus!
Toretto Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Vorbeste frumos,nu ma observat si a doua poza...Il asteptam pe Obvilion cu dovezi SS
marianx99 Posted February 7, 2016 Author Report Posted February 7, 2016 Mda,vad ca nu ma baga nimeni in seama.CEVA OBISNUIT ACESTUI SERVAR!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.