Razvan97 Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 Nick: Dur@ceLLID Yahoo Messenger: mix.leryDetinator Steam: NuIntervalul de timp in care stai pe server: 5-8 oreVarsta:19Primele 3 cifre din CNP:196Motiv: Mi-a fost dor de joc , si am zis sa revin !Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker): Am destule...Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu : DaAi Dat like la pagina nostra de Facebook? https://www.facebook...e.ilegalzone.ro .da/nu DADe unde stii de noi ? : De la founderTeamSpeak 3 Instalat?: DaPoti sa votezi serverul ?: DaRegulament FAQ: 5x5=? 1. La ce ajuta slotul ? Nume rezervat2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu? gag3. La ce ne ajuta comanda amx_last ? ultimii jucatori4. La ce ne ajuta comanda amx_map ? mape 5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ? gag6. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati? Demo7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ? omoara jucatorul8. La ce ne ajuta comanda amx_Slap ? ii da una de la spate la un anumit jucator9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ? mesaj privat10. La ce ne ajuta comanda amx_vote ? dai ceva la vot11. La ce ne ajuta comanda amx_nick ? schimbi nik12. La ce ne ajuta comanda amx_Who ? vezi cati admini sunt online13. La ce ne ajuta comanda amx_help ? comenzile14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ? scoti afara un intrus15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ? chat pt admini16. La ce ne ajuta comanda amx_csay ? scrii mare17. La ce ne ajuta amx_cancelvote? anuleaza un vot dat aiurea18. Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ? amx_last19. La ce foloseste amx_pika ? distruge un jucator codat
Toretto Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 :contra: Stai numai spec ca sa faci ore.
FaceOFF Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Contra ! Nu te-am vazut ca joci ! stai doar pe spec sa faci ore!![Revino cand te vei juca mai mult ] :D
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.