gOE Posted October 14, 2013 Report Posted October 14, 2013 Numele dvs. :gOENumele adminului reclamat :Scooby-DooData si ora :21:40Motiv reclamatie :Imi da kick cu motivul "nu.imi.zici.ce.sa.fac" pt ca am am zis ca scriu numai cu y@ si tsay si nu mai au chet simplu... alt ceva nu am zis... Nush ce sa cred dar acestui "ADMIN" i sa urcat fitele la cap rau. Dovada (Se accepta doar Print la consola) :http://www.girlshare.ro/32915746.6 http://www.girlshare.ro/32915748.8
Guest Scooby-Doo Posted October 14, 2013 Report Posted October 14, 2013 Draga goe iti scriu aceasta scriusoare cu multa nush cum sa ma exprim dar rad de ma crep deci sa trecem la subiect : Noi admini scriem pe tsay csay r3 alz sau re alz sau no ca sa salutam toti playeri sa vada dar GOE Domnul Goe se da el mare desptept si ne zice nu mai scrieti pe tsay si csay scrieti pe y ca vezi Doamne el e energy si ne zice ce sa facem si nu este prima data sau primul-ui admin care face asa ceva la toti admini comenteaza si ne zice ce sa facem ;) si ma amenitat intradevar nu am dovezi dar am in spate admini care au vazut cand ai scris : jur pe mama ca tu pana maine vei primi remove : mai goe sa sti ca un singur player ....... nu ne este de folos cu 2 E pot sa aduc 20-30 ca tine sa sti si ba frate nu ai auzit de POSIMG?! sa dam noi donwloand si prosti dinalea :)) nici reclamatie nu sti face dar infine. ROG TOTI ADMINI SA ISI DEA CU PAREREA !!Imi cer scuze pentru greselile gramaticale !! (nimeni nu este perfect)
gOE Posted October 14, 2013 Author Report Posted October 14, 2013 http://www.girlshare.ro/32915872 uitativa sa vedeti cat de ofticat este mi`o dat slay degeaba .... martori goku zero si alti vipi + playeri
Guest Scooby-Doo Posted October 14, 2013 Report Posted October 14, 2013 Aham dar ai auzit de nerespectare ordin grad mai mare ? Sunt helper si tu slot :D deci tu trebuie sa asculti de mine si nu tiam zis numa eu si tia zis si sub zero ca vineai si numa pe mne si pe el ne omoreai ai inceput cu el si ai terminat cu mne....ti-am zis sa termini odata ca nici nu apucam sa iesi din spawn zone si tu gta kill
gOE Posted October 14, 2013 Author Report Posted October 14, 2013 siiii??? nam voe sa te omor acu ce dq ba ai mai mult de 14 ani sau esty p.... sau te prefaci ba frate unde p.... mea scrie ca nu am voe sa te omor .... Zi`o pe direct de oftica imi dadusi slay si gata ce dq ca ma si enervezi
Guest KillerCooble Posted October 14, 2013 Report Posted October 14, 2013 Ba goe tare in gura esti ba , respect Scooby ai dreptate ;)
Sub-Zero Posted October 14, 2013 Report Posted October 14, 2013 Si eu ma oftic pe goe ca ma omoara scooby dar nu ii dau nici slay nici kick.Asta e scopul doar sa ne omoram intre noi:PHai sa jucam si sa ne intelegem intre noi , ce impresie o sa isi faca ceilalti playeri despre server daca V.I.P se cearta.P.S. Goe pe tine tot te prind eu:P
XandeR Posted October 15, 2013 Report Posted October 15, 2013 Mda!A aparut si prima reclamatie gen "mam plictisit de cs".1.gOE te rog sa iti corectezi vocabularul pe server.2. Scooby tiam zis si in privat un admin nu da comenzi pe fondul nervilor.Admini trebuie sa dea dovada de maturitate si binenteles sa fie un exemplu pt playeri de pe server.3. Pe viitor ma astept sa va corectati amandoi comportamentul pe svr. TC.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.