Mitru90 Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 Nick:Mitru ID Yahoo Messenger:nu am Detinator Steam:nu am Intervalul de timp in care stai pe server:5-6 ore Varsta:16 Primele 3 cifre din CNP:501 Motiv:Sa ajut serverul cat si forumul Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker):daPuteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu :depinde Ai Dat like la pagina nostra de Facebook? dahttps://www.facebook...e.ilegalzone.ro .da/nu De unde stii de noi ? :Am aflat singur TeamSpeak 3 Instalat?:da Poti sa votezi serverul ?:da Regulament FAQ:2+7=Liceu !!! Fiecare Helper/Admin trebuie sa intre pe TeamSpeak3 la fiecare sedinta !!! In caz contrar Remove !!! Votul este OBLIGATORIU TeamSpeak 3 OBLIGATORIU Cererea se completeaza impreuna cu testul de mai jos.Daca nu raspundeti la minim 15 intrebari corect aveti reject din start fara sa se mai dea pro contra. 1. La ce ajuta slotul ?Nume rezervat 2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu?Ban 30 minute sau gag 3. La ce ne ajuta comanda amx_last ?vezi ip unu jucator 4. La ce ne ajuta comanda amx_map ?schinbi mapa 5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ?gag sau ban 6. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati?pika sau ban permanent 7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ?omori un player 8. La ce ne ajuta comanda amx_Slap ?misti un plaier cand nu attacka sau face block 9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ?dai mesaji la toti playeri 10. La ce ne ajuta comanda amx_vote ?votezi o mapa 11. La ce ne ajuta comanda amx_nick ?schinbi numele 12. La ce ne ajuta comanda amx_Who ?vezi admini online 13. La ce ne ajuta comanda amx_help ?vezi toate comenzile 14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ?dai afara un player 15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ?chatul adminilot 16. La ce ne ajuta comanda amx_csay ?trimiti mesaji tututor playerilor 17. La ce ne ajuta amx_cancelvote?opresti un vot 18. Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ?amx_last 19. La ce foloseste amx_pika ?baneaza un player+distrugere cs
Toretto Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 :contra: Sa intri pe ts3 atuci mai vb + pune un link cu orele tale este incompleta cererea.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.