InTeR4ZoT Posted November 12, 2015 Report Posted November 12, 2015 MODEL:Nick: InTeR4ZoTID Yahoo Messenger: waternova80Detinator Steam: Nop Intervalul de timp in care stai pe server: 3-4 ore pe ziVarsta: 16Primele 3 cifre din CNP: 199Motiv: Nu am un motiv anume , vreau doar sa ajut cat pot serverul Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker): Cam putinele ca deabi m-am apucat de server http://www.gametracker.com/player/InTeR4ZoT/93.119.24.134:27015/ , dar o sa acumulez cat de curandPuteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu : Mai vedemAi Dat like la pagina nostra de Facebook? https://www.facebook...e.ilegalzone.ro .da/nu DaDe unde stii de noi ? : Am aflat pur si simpluTeamSpeak 3 Instalat?: Da , dar nu merg castilePoti sa votezi serverul ?: DaRegulament FAQ: 1 + ! = DMG Cererea se completeaza impreuna cu testul de mai jos.Daca nu raspundeti la minim 15 intrebari corect aveti reject din start fara sa se mai dea pro contra.1. La ce ajuta slotul ? : rezervarea numelui 2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu? Ori advertisment ori remove , dar nu va fi cazul 3. La ce ne ajuta comanda amx_last ? 4. La ce ne ajuta comanda amx_map ? sa schimbi mapa5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ? Eu cred ca advertisment . 6. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati? Pai fac blind daca am acces 7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ? Omoara un jucator dorit8. La ce ne ajuta comanda amx_Slap ? Pe scurt ii advertizeaza de un lucru sau daca este blocat il poate debloca , in caz ca nu stie sa apes M si 4 :))9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ? Messaj privat unei persoane10. La ce ne ajuta comanda amx_vote ? Supune playeri serverului sa votez un anumit lucru 11. La ce ne ajuta comanda amx_nick ? Schimba numele uni player in alt nume12. La ce ne ajuta comanda amx_Who ? Arata lista cu admini13. La ce ne ajuta comanda amx_help ? Iti ofera ajutor in caz ca nu stii comenzi amxx14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ? Scoate un anumit player de pe server15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ? Scrii pe chatul adminilor16. La ce ne ajuta comanda amx_csay ? Apare in timpul jocului un text anume pe mijlocul ecranului 17. La ce ne ajuta amx_cancelvote? Anuleaza un vot18. Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ? amx_lastip19. La ce foloseste amx_pika ? Ii distruge cs-ul unei anumite persoane P.S : Stiu ca nu am tocmai orele necesare , dar voi acumula foarte repede ! Cu stima si respect , InTeR4ZoT !
Toretto Posted November 12, 2015 Report Posted November 12, 2015 Iti dau un Pro pt slot dar pentru Helper CONTRA fa activitate incontinuare te asteptam.
ViP KiLLeR Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 toti care vrea helpar este obligatoriu ts3 altfel nu primiti T/C respins
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.