Jump to content

Reclamatie Cyber-

Rauxxx

Recommended Posts

Posted

Numele dvs. :Rauxxx
Numele adminului reclamat :cyber
Data si ora :8:01
Motiv reclamatie :Amenintare Jingire

Admini online :W1sKy
Dovada (Se accepta doar Print la consola) :Nu merge comanda screenshot,dar am dovada pe alti admini VIPI

Va rog frumos luati masuri

Posted

Bai pispirica eu vad ca nici de scris nu sti mai treci pela Lb.Romana si + era doar W1sKy on sau si sebi + toreto...Si ce ma teai ofticat ca tea dat Sebi slay ca dadeai cu socuri si dai cu bila si nu ataci...

Posted

Vino cu dovezi..reclamatie inutila!

Zise Toretto :)))) Nu uita ca si tu ai facut reclamatie fara dovezi ;) !

Pe viitor te rog sa faci si poze ! ( iti schimbi cs-ul ca sa mearga) sau in loc sa scri snapshot in consola apesi F5 si gasesti poza in cstrike. 

Aveti grija ce faceti :) Nu va amenint dar am jucat azi cu un nume si am vazut cum lu-ati la misto pe uni playeri si ca nu dati respawn ;) ( trebuia sa va injure mai rau KIpri astazi :)))) pentru ca voi de zp_respawn nu ati auzit :) )

Posted

ba am eu un screen  http://postimg.org/image/cb7go4a0h/6fb594da/  ...dupa cum se vede a anuntat rau mod primu iar cyber din gest de nesimtire si.a dat el mod  ...nu tin cu nici unu dar  aveti grija cu comenzile  si nnu va mai certati intre voi   si  Ciorno nici tu cand aveai admin nu erai regele respawn.urilor nu sunt total concentrat la respawn da nici nu uit de ea .!.

Posted

Dap nu eram rege dar tot dadeam de 2-3 ori pe runda ....dar am stat 3 runde in care nu am primit respawn nici eu nici Kipri ;) iar a 4-a runda ai dat tu respawn ca cyber,tony si care a mai fost pe server nu au dat deloc respawn :| eu am avut rabdare de am asteptat,dar Kipri si ailalti ? care injurau prin microfon ? deaia este comanda zp_respawn ca sa dai respawn macar de 2-3 ori pe runda....dar hai sa nu o dam dintr-una in alta. 

Bai pispirica eu vad ca nici de scris nu sti mai treci pela Lb.Romana si + era doar W1sKy on sau si sebi + toreto...Si ce ma teai ofticat ca tea dat Sebi slay ca dadeai cu socuri si dai cu bila si nu ataci...

CYBER PASTREAZA UN LIMAJ DECENT !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...