Jump to content

Reclamatie Fl@r!n

Toretto

Recommended Posts

Posted

Numele dvs. :Toretto
Numele adminului reclamat :Fl@r!n
Data si ora :18.10.2015
Motiv reclamatie :
Cer sa fie suspendat deoarece nu isi face trababa pe server ,ameninta jucatori cu ban ,kick  fara motive ,jigneste +nu isi respecta gradul ,face abuz.

Admini online :W!sky,Show
Dovada (Se accepta doar Print la consola) :

Posted

Lam amenintat pe Sebi de pe ts ca ma injura !  Si lam amenintat pe sv pentru ca sunt operat de amigdale si nu pot vorbi! Iam zis prima data sa vb frumos pentru ca injura,iar a 2-a oara iam zis ca il banez 10 min pe ts daca ma mai da drq! in fine credeti ce vreti dar tu toretto nu cred ca stai pe sv cat stau eu nici show nu sta :) Si ce abuz fac ? Adu poze numai comentati aiurea.Sunteti invidiosi ca headshot ? Asa se duce servarul de rapa.....veniti cu reclamati aiurea admini se satura de ele isi face retragerea si dupaia? Serverul goll,dimineata nici unul nu intra sa vada : ma e vreunul cu speed,aim,wall? cu reclame ? Monten nu lam mai vazut pe server deloc..show intra si iese,toretto sta noaptea si ziua dupa ora 4 ( asa am vazut eu) + Wiski nu mai spun tu dai Pro dar azdimineata am intrat pe server si comentai ca nu iam dat lui god.like slay ca a primit mod in prima runda de la sv! DAr tu de ce joci cu alt nume si nu joci cu adminul ? daca nu eram eu pe server si era codati sau dinaia cu reclama ii lasai in pace,nu ? Pentru lucrul asta se lu-a suspend :) dar nui nimik si eu vam prins cu multe greseli si am tacut,am zis asa : "si eu la randul meu mai gresesc" . Asa ca am decis sa va las in pace...dar de acuma va vanez pe toti ;) (florine cu tine nu am treaba,ai dat pro bravo tie,daca tu crezi ca merit suspend e treaba ta!).

Vreau sa raspunda si Alex la aceasta reclamatie! Sa vedem care a gresit + care nu stie regulamentul de pe ts3! Eu cred ca nu am gresit.

Posted

Ba copile sa stii si tu ca dimineata era fratemio pe server si dupa am intrat eu...

Și apropo mult noroc la vanatoare ...dar fii atent ca de multe ori vanatorul devine prada !

Posted

Aduceti ma poze ! Vorbiti aiurea....ca sa iau suspend ? mare lucru ? Faci 2-3 poze le pui pe un link si dupa aici ? Se recunoaste omul cand minte ;) Eu nu am amenintat nici un player ca ii dau ban pe server ! Ca ii dau slay da,pentru ca nu ataka dar ban nu ! Adevarat vorbea si anak1n dupa ce ati lu-at admin stiti sa comentati aiurea si dovezi 0 . Dar nui nimik va vine si voua randul de la cei lalti admini ;) Orcum am vazut ca acceptati toti copii ca helperi :))))) la care ei nu stie o comanda si cererea e copiata.

Florine dami suspend 5-7 zile ! Ca ma-m plictisit sa vorbesc singur ...iar ei sa o tina pe a lor ca amenint playeri. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...