Jump to content

Reclamate IDGlittle

Guest Hardy-XXX

Recommended Posts

Guest Hardy-XXX
Posted

color=rgb(255,215,0);]Numele dvs. :Hardy-XXX

Numele adminului reclamat :IDGLITTLE

Data si ora :

Motiv reclamatie :[/color]HE IS BANNING ME AGAIN AND AGAIN AND EVEN KICKED ME SEVERAL TIMES

Admini online :no admin

Dovada (Se accepta doar Print la consola) :[/color

http://postimg.org/image/fe5k6eyn5/10d1ac8d/

Guest Hardy-XXX
Posted

Unban Hardy-XXX. This guyis lying.He ban a lot of people.I can not play it is 2 days now.

UNBAN Hardy-XXX, UNBAN Hardy-XXX

Posted

Nu pot sa te incurc nu mai are ce cauta pe sv pana nui scoate adminu....iar tie nu iti dau nimik ...am vb cu Energy...cu tine si cu alin nu am ce vb...daca vrei sa fi informat....mai intra din cand in cand pe sv....sa vezi despere ce e  vb...sau poate il intrebi pe colegul tau alin cam ce face Hard XXx pe sv....daca esti curios de demo...sau o dovada...intrebal pe Energy ce am vb cu iel !

Guest Hardy-XXX
Posted

I am still banned from server my ip. 182.178.152.40

Posted

Tu dai pika la toti nu conteaza ca face sau nu face omul ceva gresit, tu pe cine ai pica pe ala il arzi, pe viitor vino si cu un demo nu mai face acuzatii nefondate.

Posted

Da dau pika la codatii altceva?Te deranjaza?

Mai bine ati sta pe sv si nu ati mai comenta...singurl admin pe care il vad zi de zi e andr3i.. asa cum ie el cu Helper...dar..voi astia cu grade mari nici nu intrati pe sv...sa trageti o privire pe sv...ma sunt codatii ma face bine colegul meu ca da ban fara dovada..si nu stie sa faca un demo[gen iulia]..ca Hard XXx asta schimba mapa cu 10 mint inainte... daca nui convine mapa o schimba ..vede 10 player pe sv dintre care 4 afk si la aia le da kick io i zic sa nu mai dea si el ma face tarfa...eee hai sa va zic io ...cine calca stramb sunt cu cohii pe el..nu am prieteni si nici nu imi trebuie sa am ..io admin si gradul care l-am primit io sunt dispus..sa raspun pe ceea ce fac...asa ca pe cine vad ca duce sv in jos are de aface cu mine...iar tu aline sa iti zic io o faza...ca esti cam tupeist.. si zici ca pe cine am pica il banez ...1 la mana aratami dovada.2iti aduci aminte cae banuri aiurea ai dat cand erai cu mine pe ca iti dadea cu socuri si nu ataca ....io nu uit sa sti imi tin gura.. pana la un punct final asa ca mai bine vezi de treaba ta si nu te mai baga aiurea ca si cu merlin ca ti-a zis tie Energy sa-i dai unban....stai in banca ta ca e mai bine.

Atat am avut de zis Multumesc Anticipat ..[iDGLittle]

Iar Hard ramane banat pana o sa vb cu Energy intre 4 ochii

Guest Hardy-XXX
Posted

Don't you have respect...You blamed me about abusing..What you make to people by changingnick to fan-Idg..And you say I abuse just because I talk to other persons accept you..and in what rules say that if a person ban someone using speed you ban that guys, I banned that guy after telling you amx_psay about that person but at that time was I sleeping that I didn't got message..So, I voteban that person and said 'happy, all cheaters gone'...After that, It is my ban time..Please have some respect for others if you are something don't forget we are some thing too...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...