Guest (iura)Vulpea Posted May 9, 2015 Report Posted May 9, 2015 Nick:VulpeaID Yahoo Messenger:iura.marusceacDetinator Steam:nuIntervalul de timp in care stai pe server:3325 minuteVarsta:17Primele 3 cifre din CNP:199Motiv:imi place serverul Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker):http://www.gametracker.com/player/Vulpea/93.119.24.134:27015/Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu :Ai Dat like la pagina nostra de Facebook? https://www.facebook...e.ilegalzone.ro .da/nuDe unde stii de noi ? :nu mai tin minteTeamSpeak 3 Instalat?:daPoti sa votezi serverul ?:daRegulament FAQ: FAQ Regulament : 0+o=?!!! Fiecare Helper/Admin trebuie sa intre pe TeamSpeak3 la fiecare sedinta !!! In caz contrar Remove !!!Votul este OBLIGATORIUTeamSpeak 3 OBLIGATORIUCererea se completeaza impreuna cu testul de mai jos.Daca nu raspundeti la minim 15 intrebari corect aveti reject din start fara sa se mai dea pro contra.1. La ce ajuta slotul ?nu poate intra nimeni cu nikul tau2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu?ga3. La ce ne ajuta comanda amx_last ?vezi ip jucatorilor esiti de pe server4. La ce ne ajuta comanda amx_map ?schimbi mapul5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ?gag6. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati?fac demo7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ?ucizi jucatorl8. La ce ne ajuta comanda amx_Slap ?lovesti jucatorul9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ?scrii in coltul ecranlui10. La ce ne ajuta comanda amx_vote ?dai drumul la vot11. La ce ne ajuta comanda amx_nick ?schimbi nikul jucatorului12. La ce ne ajuta comanda amx_Who ?vezi gradele jucatorilur13. La ce ne ajuta comanda amx_help ?ajuta la comenzi14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ?dai jucatorului kick de pe server15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ?scrii in chatul adminilor16. La ce ne ajuta comanda amx_csay ?scrii in mijlocul ecranului17. La ce ne ajuta amx_cancelvote?anulezi votul18. Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ?amx_last19. La ce foloseste amx_pika ?distruge cs-ul jucatorului
Romi_ZM Posted May 9, 2015 Report Posted May 9, 2015 Pro , dar n-ai cum sa ai 17 ani , poate 16 cel mult .
Guest RazBunaToruL Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 Contra ..ai mai avut helper/admin si lai pierdut + ca ai si un vocabular vulgar!
Guest (iura)Vulpea Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 hm nu am nimik inpotriva sunt pareri de ale voastre dar Helperul si ADMIN(ul) eu nu lam perdut eu am dat retragere cauza Probleme personale.daca ati fi mai atenti pe forum puteati vedea ca am dat retragere si da poate uneori nu ma abtin si mai scap cite o vorba. dar si voi nu sunteti [svinti] si da eu am 17 ani si sunt anul 2 la colegiu eu mai bine sa stiu citi ani am trait
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.