Doom Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 Nick: NEMESIS ( Pe gametracker este scris cu litere mici )ID Yahoo Messenger: Trebuie PUBLIC? Nu pot sa dau ID-ul unui administrator prin Private message?Detinator Steam: Nu folosesc/ nu stiu ce este steam, daca imi explica cineva ar fi bineVarsta: 16Ore jucate pe server: 36.1Ai Dat like la pagina noastra de Facebook?: Din pacate nu pot da like, deoarece nu am cont de FaceBook. Sper ca acest lucru nu este obligatoriu.De unde stii de noi?: Varul meu mi-a spus prima data de acest server, apoi m-am decis sa joc si eu.Poti vota serverul ?: Daca aflu cum, desigur. O explicatie ar fi buna. ---Daca aflu informatiile necesare pentru campurile incomplete, voi reface cererea asa cum trebuie--- ---Imi cer scuze daca sunt greseli,desi am citit regulamentul, sunt nou pe acest forum---
Alex Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 lol cea mai pr.. cerere de admin/slot facuta vreodata pe forum :)))))))CONTRA
jusTice Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 contra. aia nu ai , aialata nu vrei sa o pui public, la 16 ani nu stii ce e steam..... stiu ca e vb de un slot.... dar daca nu vrei sa iti pui adresa de yahoo, cum vrei sa dai parola pt slot? sau lasama sa ghicesc, nu stiai ca o sa fie necesar..... contra
Romi_ZM Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 Nu stiu ce sa zic , o fi doar slot dar pana mea nu te omoara nimeni daca pui adresa de e-mail , si inca ceva , Nu ai de ce sa minti in legatura cu varsta , slot se poate da si la copii de 4 ani :|Contra.
DoRRiaN Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 http://www.gametracker.com/player/nemesis/93.119.24.134:27015/ acesta este linkul cu orele de confirmare ...fa activitate mai multa , constanta zilnic...da edit si pune ID de mess daca vrei sa iti fie acceptata cererea...cei de mai sus ce ati lasat post uitativa la modelul de cerere slot si o sa constati ca CNP la slot nu mai este necesar.
Doom Posted March 30, 2015 Author Report Posted March 30, 2015 Activitate am minim 20 ore cat este necesar; In postul meu am scris cu LITERE DE CULOARE VERDE ca daca aflu infomatiile cerute de mine IN POST (daca le-ati citit) voi edita postul; Am mai scris cu litere mici DE CULOARE ALBA ca IMI CER SCUZE PENTRU GRESELI!!! Ar fi trebuit sa cititi tot inainte sa va dati cu parerea, primii 4. Adevarul este ca sunt rau cu unii admini pt. ca mai observ cate ceva corupt la ei, dar nu ii injur!!! Si DoRRiaN, mai intreb odata daca nu ai citit in post: Nu pot da adresa mea de e-mail unui admin in PRIVAT? pentru ca nu vreau ca toti jucatorii sa imi stie adresa de e-mail, deoarece o pot folosi in scopuri, nu tocmai, bune. Si totusi daca chiar trebuie sa o pun, se poate sterge acest topic dupa aceea? Pentru ca adminii vor fi avut stiut deja adresa mea de e-mail. Va multumesc de intelegere.
DoRRiaN Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 Acceptat...Data viitoare la orice cerere vei face si nu vei respecta modelul iti va fi respinsa...add ionut.ionci@yahoo.com si trimitei user si pass sa iti bage accesul.T/C
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.