Jump to content

[Rezolvat] reclamtie

FaNTa

Recommended Posts

Posted

Da, pai meriti si tu 15k , nu  ? ( Eu l-am pus ).  =D> 
Ca doar... Tu sa joci urat, sa ataci cu acel atac numit ( atac jegos ).
Ma.. Ai 22 de ani degeaba. Intri in joc, si joci urat, ca sa nu mai spun ca dai doar cu ( shock grenade ) In DISPERARE.
Apropo, daca vrei sa faci o reclamatie, frate.. Fa-o cu un motiv bine intemeiat, nu fa acea reclamatie ca te apuca pe tine disperarea si ciuda. 
In fata mea, esti un jucator slab, iar eu ma bucur cand joci asa, pentru ca de acolo imi dau seama ce fel de gamer esti.

Goog night !  B-)

Posted
Nu are rost sa mai deschid gura ca oricum esti pf.... ( bine ti-a facut )

Daca ai fi citit regulamentu ti-ai fi dat seama ca acel regulament nu interzice acest lucru.

O dimineata minunata.

Guest The slow3st
Posted

Pff doamne ........ Alex, FaNTa e mai bun ca tine.
Andrei Nu merita, ok am inteles dar daca omul avea bani sa isi puna el de ce nu il lasi ?Si cu greanazile are voie sa dea (Nare voie cu atakul jegos) dar cu grenazile are !

Posted

Pff doamne ........ Alex, FaNTa e mai bun ca tine.

Andrei Nu merita, ok am inteles dar daca omul avea bani sa isi puna el de ce nu il lasi ?Si cu greanazile are voie sa dea (Nare voie cu atakul jegos) dar cu grenazile are !

Copile ai grad pe server ? 

Daca nu taci nu te baga 

Posted

sa va explic cum sata treaba eu pentru treba ce a facuto trebuie sai dau slay daca ai dadeam slay el imi dadea ban si era si mai rau bun nu scrie nicaeri ca nu e voie sa pui lm pe jucator dar nu e voie sa pui lm pe jucator ca se blocaza in lm tau e alceva dar daca al pui intentionat nu se face asa si nu stiu care se oftica mai tare eu sau voi ma frate daca eu am fost primu trebui sa pui lm pe mine sa nu pot juca cat despre atacul ala cum atacu intradevar dau cu socuri dar si atac cad stateam afara si dadem erau multi zm in fata mea cum sa ma mai bag si eu si asta nu se numeste atack jegos ca dau cu socuri daca era atac jegos nu mai erau pe servar pentru ce sunt puse acolo sa fie numa de forma si cad ma faci prost si eu mai stiu cum ma faci tu prin u@ dar nu zic nimic uite http://postimg.org/image/n0at6uef9/aaae817e/

Guest RazBunaToruL
Posted

A mai fost o reclamatie de genu asta si alex a zis ca nu aveti voie sa puneti lm pe jucator daca punetii lm pe jucator..

Guest The slow3st
Posted

Alex stiu ca nu am grad, dar astept sa fac bani ca sa am si daca o sa mai injuri atata poate vrei sa vezi ce pot face si eu! 
A si sa nu uit pe zm de ce ma amenintati ca imi dai destroy cand o sa mai intru pe zombie ca esti tu cel mai tare ? Nu puteam sa fac reclamatie atunci Si nu u mai pe mine mai amenintat si pe ala Microbul si pe alti.........si pe zombie cand am intrat ai zis "pregatestete" dar era domnul Dyablo xxx si nu ai avut curaj sa dai !

Posted

Alex stiu ca nu am grad, dar astept sa fac bani ca sa am si daca o sa mai injuri atata poate vrei sa vezi ce pot face si eu! 

A si sa nu uit pe zm de ce ma amenintati ca imi dai destroy cand o sa mai intru pe zombie ca esti tu cel mai tare ? Nu puteam sa fac reclamatie atunci Si nu u mai pe mine mai amenintat si pe ala Microbul si pe alti.........si pe zombie cand am intrat ai zis "pregatestete" dar era domnul Dyablo xxx si nu ai avut curaj sa dai !

Pacat, ar fii trebuit sa iti dea destroy, la ce tare in gura esti. 

Nu mai fa off topic aiurea nici tu nici eu nici altcineva .... ( apropo, nu mai veniti cu amintiri din copilarie ) 

Eu l-am pus lm-ul pe el si il voi pune in continuare ca sa va oftic pe cei care aveti treaba cu mine, apropo mai dati pe servar.

Cand va scrie in regulament ( Interzis sa pui lm-ul pe un jucator ) atunci nu voi mai pune, sau cand va spune cineva in masura.

Posted

Sincer Andrei dai dovada de nesimtire,daca omul a ajuns primul nu inteleg ce va ofticati asa,nu este interzis dar nu este fair-play ,un admin trebe sa fie un exemplu nu ce faceti voi...apropo destroy se da numai la codati nu ca vi se scoala voua ca aveti ceva cu un anumit player,o sa va pierdeti gradele aiurea.....cred ca daca aveati admine platite nu gandeati asa.

T/C

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...