Jump to content

[Rezolvat] BAN PE DEGEABA

rama

Recommended Posts

Posted

Numele dvs. : Rama
Numele adminului reclamat : Andrei
Data si ora : 28/02/2015 22:45
Motiv reclamatie :
bine la inceput l-am injurat pe trebal mi-am luat gag k dar dupa i-am zis lu alex ca am facut-o pt ca trebal nu ajuta lumea chiar daca e admin pe zm avand acolo problemele cum ar fi daca unu imi facea block sau altceva nu era interesat dar daca faceam eu block si il cunostea gata sa numai fac ca ban etc.. si de asta am ajuns cu alex sa vb mai mult iar andrei m-a intrebat daca vreau sa tac si i-am zis nu si ban 60 min si am testat sa vad daca eram banat nu imi daduse doar  kick intrasem pe sv i-am ca mi-a dat un ban frumos sau ceva de genu si dupa ban permanent.

Admini online : Alex,Andrei si nush cine
Dovada (Se accepta doar Print la consola) :

Va rog sa-mi spuneti unde gasesc screenshots-urile de la cs chiar nu stiu si am sa pun in plus.

Posted

Nane , da fiecare player (admin,etc) are dreptul sa joace cum dorste + nu-i mai injura si invata sa joci , nu ma intelege gresit nu vreau sa zic ca nu sti sa joci ,  ScreenShot-urile le gasesti in folderul cu cs in cstrike  

Posted

Rama eu tiam dat gag 5 minute  si dupa ban 60 ai dat retry ban si tia dat ban pt ca il jicneai pe trebal + ca banul lai meritat reclamatie inutila  

ai si nesimtiria sa faci reclamatie ? 

Posted

Ooo... Da chiar asa ma ? :D
Ai si nesimtirea sa faci reclamatie ? Te-am intrebat frumos, termini , ai zi NU, te-am mai intrebat o data, la fel NU. 
Ti-am dat ban 60 de minute, nu kick. Ai dat retry, ti-am dat iar ban, doar ca ti-am dat pe ip, nu permanent. 
Daca primesti si gag.. Tu tot continui, pai dute tata si revino alaturi de CEI 7 ANI DE ACASA.
Nu fii caine.. Ca nu rezolvi nimic..     :P                                      ps: le gasesti in cstrike. foldarul de la counter strike.

O Seara Buna.  :D/ 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...