AMD Posted January 10, 2015 Report Posted January 10, 2015 Buna ziua,in primur rand vreau sa incep prin a spune ca reclamatiile pentru un slay sau gag nu vor fi luate in considerare .... Mai ales reclamatiile intr-e admini. Fiti mai prietenosi unul cu altu nu inamici pentru ca faceti parte dintr-o comunitate destul de serioasa. ( nu vreau sa par lingau ) dar voi dati dovada ca nu aveti experienta intr-o comunitate cum este ilegalzone.ro. ... P.S Postarea va fi stearsa in 3 zile adica 13.01.2015 pana atunci doresc sa vada toate persoanele de pe zombie.ilegalzone.ro Respect si sper sa va intre ceva in cap....
JoKeR Posted January 10, 2015 Report Posted January 10, 2015 da dar daca ai primit slay ca sa iti ia armele sau ai luat slay doar pentru ca nu ai vrut sa scoti laserul sa intre ADMINUsau ca isi cumpara mod dupa ce sa dat frist zm si i da slay primului zm
AMD Posted January 10, 2015 Author Report Posted January 10, 2015 Fara dar... Am vazut reclamații intr.e admini la asta ma refer eu....
Zeus Posted January 10, 2015 Report Posted January 10, 2015 :)) amd bine ar fi sa si bage la cap dar nu [rea cred
AMD Posted January 10, 2015 Author Report Posted January 10, 2015 Vor fi ei sancționați, am sa discut cu Energy.....
AMD Posted January 26, 2015 Author Report Posted January 26, 2015 T-C si sper ca va ramas ceva in cap !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.