Jump to content

[Rezolvat] reclamatie

Alex

Recommended Posts

Posted

Numele dvs. : AlexNumele adminului reclamat :Dy@bL0 XxData si ora : 09-01-2015 16:15Admini online : K3nny , xmasterx ,

Motiv reclamatie a inceput prima runda si miam dat first (primul zm) si il tot atacam pe Dy@bL0 Xx si el de ciuda mia dat slay cu motivul dece nu ataci ...  ( el zicea ca nu atac  atunci pt ce dreq miam dat first sa las free ?  nu e prima data cand da slay asa pt ...

ROG conducerea sa ia masuri !Dovada (Se accepta doar Print la consola) http://postimg.org/image/a7furhibb/7dc405b1/

Posted

Dy@blo xxx

1 poze cu ban : sti macar pt ce iam dat ban ? 60 de minute ? daca nu sti pt ce dreq te bagi  ?

Energy poti verifica chat sa vezi ce a zis si pt ce iam dat ban

2 poza cu bosu : sti cat era ora cand iam dat mod ?  era 22:30 iam dat mod am iesit si cand am intrat mia zis el ms pt boss 

parerea mea dece nai facut tu reclamatie ?  daca ai asa multe poze de postat :)))

Posted

Si dinou reclamatie pentru un slay . Alex , cu mult timp in urma am stabilit ca nu mai este permis "atacul jegos". Atacul jegos insemnand  , sa ataci pe cineva intentionat doar cu bila si cu bombe , si asta se sanctioneaza cu comanda "slay" . Nu trebuie sa faci reclamatie pentru ca ai primit doar un slay . Atentie pe viitor tie atat si tie Diabl0 !

Posted

pepa nu a fost nici un "atac jegos"

a fost atac normal  ( am dat cu bila si am intratt la laser mia incarcat bila am iesit iara am dat deci e ceva corect )

Nike " tu daca primesti slay aiurea stai asa ? nu faci reclamatie oricine ar face reclamatie daca stie ca e nevinovat "

Posted

wai doamne iara va certati ca chiorii mah cand o sa intelegeti ca e un jok noi ca admini ar trebui sa fim colegi sa ne intelegem daca se da un slay se da un slap sau mai multa sau un kick!! rezolvatile intre voi frate pe admin chat nu are nici un farmec sa va spalati rufele in public chiar asa pt  un slay!!!

Posted

Cam copilareste.....aveti o anumita varsta,comportativa cum trebuie nu ca niste copii de 7 ani...orice nelamurire minora se discuta la "Sedinta" nu hop-top reclamatie ca nu se rezolva nimik....sper ca ati inteles.

T C.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...