Alex Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 Numele dvs. : AlexNumele adminului reclamat :Dy@bL0 XxData si ora : 09-01-2015 16:15Admini online : K3nny , xmasterx ,Motiv reclamatie a inceput prima runda si miam dat first (primul zm) si il tot atacam pe Dy@bL0 Xx si el de ciuda mia dat slay cu motivul dece nu ataci ... ( el zicea ca nu atac atunci pt ce dreq miam dat first sa las free ? nu e prima data cand da slay asa pt ... ROG conducerea sa ia masuri !Dovada (Se accepta doar Print la consola) http://postimg.org/image/a7furhibb/7dc405b1/
ViP KiLLeR Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 motivul slay a fost atak jegos dai cu bila si te ascunzi cand se termina efectul bilei: http://postimg.org/gallery/1rn1xl3wq/968194bc/2 nu se folosesc comenzi zp in prima runda 3 ai dat mod la ora 24:30 lui david
GoKu Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 Deja e poveste veche...nu-l atacati pe diablo
Alex Posted January 9, 2015 Author Report Posted January 9, 2015 Dy@blo xxx1 poze cu ban : sti macar pt ce iam dat ban ? 60 de minute ? daca nu sti pt ce dreq te bagi ?Energy poti verifica chat sa vezi ce a zis si pt ce iam dat ban 2 poza cu bosu : sti cat era ora cand iam dat mod ? era 22:30 iam dat mod am iesit si cand am intrat mia zis el ms pt boss parerea mea dece nai facut tu reclamatie ? daca ai asa multe poze de postat :)))
Razvan Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 Si dinou reclamatie pentru un slay . Alex , cu mult timp in urma am stabilit ca nu mai este permis "atacul jegos". Atacul jegos insemnand , sa ataci pe cineva intentionat doar cu bila si cu bombe , si asta se sanctioneaza cu comanda "slay" . Nu trebuie sa faci reclamatie pentru ca ai primit doar un slay . Atentie pe viitor tie atat si tie Diabl0 !
Ionut.p Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 dupa mine asta este o reclamatie inutila pentru un slay.. :| nush ce sa mai zic ... vedem ce spune EneRgY
Alex Posted January 9, 2015 Author Report Posted January 9, 2015 pepa nu a fost nici un "atac jegos" a fost atac normal ( am dat cu bila si am intratt la laser mia incarcat bila am iesit iara am dat deci e ceva corect ) Nike " tu daca primesti slay aiurea stai asa ? nu faci reclamatie oricine ar face reclamatie daca stie ca e nevinovat "
Ionut.p Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 eu as zice de ce dai slay si imi zice motivo si i zic oke dar sa nu se mai intample era asa greu .. ??
ionci2 Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 wai doamne iara va certati ca chiorii mah cand o sa intelegeti ca e un jok noi ca admini ar trebui sa fim colegi sa ne intelegem daca se da un slay se da un slap sau mai multa sau un kick!! rezolvatile intre voi frate pe admin chat nu are nici un farmec sa va spalati rufele in public chiar asa pt un slay!!!
DoRRiaN Posted January 10, 2015 Report Posted January 10, 2015 Cam copilareste.....aveti o anumita varsta,comportativa cum trebuie nu ca niste copii de 7 ani...orice nelamurire minora se discuta la "Sedinta" nu hop-top reclamatie ca nu se rezolva nimik....sper ca ati inteles.T C.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.