Ion3L Posted October 8, 2014 Report Posted October 8, 2014 Numele dvs. :DEMRIK Numele adminului reclamat :IGZ | ZI3R Data si ora :10.08.2014 - 14:40 Motiv reclamatie :MI-A FACUT SS , I LE-AM DAT SI MI-A ZIS CA AM ANTI SS RAZAND ,IAR CAND AM VRUT SA INTRU PE SV NU IL MAI PUTEAM DESCHIDE!!Admini online : nu mai stiu dar erau Dovada : http://imgur.com/P0sAZQ9 server . Zombie.IlegalZone.com TEST
FLaviaN Posted October 8, 2014 Report Posted October 8, 2014 N-am apucat sa-ti fac demo cand eram boss tu ma apasai prin zid amice m-a stiai fix.. cum se face iti fac pozele si dupa nimic ? in pozele primite nu se vede avand wall , dar ma apasa prin zid si ma stie el. X(
DoRRiaN Posted October 8, 2014 Report Posted October 8, 2014 Z13R nu trebuia sa i dai ban daca era curat in poze poate te fi vazu si a tras a vazut ca cresc bani a dat in continuare ..eu zis advertizment dar pe viitor mai multa atentie.
FLaviaN Posted October 8, 2014 Report Posted October 8, 2014 Am plecat timp de 10 secunde m-am gandit sa nu ma apese direct dupa si m-am intors si el tot rupea zidu.
Guest The Fire Posted October 8, 2014 Report Posted October 8, 2014 Idem DoRRiAn un avertisment nu e mare lucru bafta ;)
XandeR Posted October 8, 2014 Report Posted October 8, 2014 Esti al doilea pe ziua de azi.Va veti pierde adminle degeaba.Si nu mai iert pe nimeni. Avertisment verbal! UNbaneD!!! TC
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.