Jump to content

[Rezolvat] Reclamatie papeleta

Yellow^starsN

Recommended Posts

Posted
Numele dvs: ^YellowstarsN^
Numele adminului reclamat : [100ke] Papeleta
Data si ora : 7-10-14  10:40 ore COLOMBIA
Motiv reclamatie : a abuzat de admin, 3 antidoturi pe o hartă, ar trebui să fie suspendate și nu foarte bun admin
Admini online : Gumbal , Gs NIkul
Posted

din pacate nu numa 3 antidoturi ca a dat chiar 7 pacat ca e din alta tara nu prea reusesc sa ma inteleg cu el si daca ii explici in engleza se preface ca nu intelege  eu zik un advertizment momentan si tre sai explikam cumva sa mai lase comenzile zp ca nu se folosesc constant!!!!

Posted

o sa incerc sa vb eu cu el.... sa zicem asa... am prins drag unu de celalalalt ... + aceea dimineata de acum 3-4 zile ,el a dat "free boss"  la 3 vipi in 2 runde consecutive cum ziceam, o sa incerc sa vb eu cu el, ca din pacate in zilele noastre, mai toti vor sa faca ce e mai usor,( sa il dea jos ), in loc sa incercam sa ne straduim sa fim un pic mai buni,si sa ne dam silinta un pic mai mult,  incat sa incercam sa ajutam ,inainte sa facem o reclamatie,...

o zi buna !

ps:  - 1nikul - de ce ai pus atatea semne de exclamare la sfarsitul frazei?  esti nervos? ;)  Ne explici ceva "urland"? Un distonocalm, un fastum-gel ceva te pot ajuta?   :P    ( o mica gluma inveseleste atmosfera ).  ;)

Posted

Lam avertizat.e la inceput .

I am spus si lui si la celor ce incep si abuzeaza.O data gresi-ti,a doua oara,remove.

Deci nu mai exista a doua pt el.Ori isi vede de treaba ori ne paraseste!

TC

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...