DORIN Posted September 7, 2014 Report Posted September 7, 2014 Nick: DoRinID Yahoo Messenger:dancidorin7585Detinator Steam:nuIntervalul de timp in care stai pe server:5,6 oreVarsta:17Primele 3 cifre din CNP:197Motiv:ami place serverulOre jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker):https://www.gametracker.com/server_info/93.119.24.134:27015/top_players/?query=DoRin&Search=Search ------- Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu : o sa fac o donatie si pt vip....Ai Dat like la pagina nostra de Facebook?https://www.facebook...mbie.IlegalZone .da/nu daDe unde stii de noi ? : de la alexPoti sa votezi serverul ?: normalVotul este OBLIGATORIUCererea se completeaza impreuna cu testul de mai jos.Daca nu raspundeti la minim 15 intrebari corect aveti reject din start fara sa se mai dea pro contra.1. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati?fac demo2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu? amx_gag4. .La ce ne ajuta comanda amx_map ? schimbi mapa5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ? amx_gag6. La ce ajuta slotul? nu intra altcineva pe numele tau(parola pe nume)7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ? ucide un jucator8. .La ce ne ajuta comanda amx_Slap ?atentioneaza un jucator9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ? dai un mesaj privat la cineva10. .La ce ne ajuta comanda amx_vote ? oferi playerilor sa voteze ceva ce dai tu la vot11. .La ce ne ajuta comanda amx_nick ? schimba nickul unui jucator12. .La ce ne ajuta comanda amx_Who ? vezi admini online si restul gradelor13. La ce ne ajuta comanda amx_help ? obtiuni14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ? da afara un jucator15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ? vorbesti in chatul adminilor16. .La ce ne ajuta comanda amx_csay ? pentru a anunta ceva17. .La ce ne ajuta amx_cancelvote? canceleaza votul care este in functiune pe srv18.Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ?amx_last19. La ce foloseste amx_pika ?pentru a distruge codati. FAQ Regulament : 8 + 8 = RADIO
Zeus Posted September 7, 2014 Report Posted September 7, 2014 Contra cam vorbesti urat pe server si nu e frumos sa injuri deci dupa mine mai asteapta pana iti revizuiesti comportamentul si limbajul
DoRRiaN Posted September 7, 2014 Report Posted September 7, 2014 Ca mai scapa o injuratura asta e .....te rugam sa te abti (dati gag singur).....Pro
InfeRn0 Posted September 7, 2014 Report Posted September 7, 2014 Cei vechi te stiu...sa zicem ca o sa te descurci..ca nu ai probleme cu adminatul..cu comportamentul insa ai probleme..iti dau pro..ai grija.
Guest julYa Posted September 7, 2014 Report Posted September 7, 2014 Contra ! Abia am scapat de voi si acum reneviti ... CONTRA !!!
ʚïɞ Cipri ʚïɞ Posted September 7, 2014 Report Posted September 7, 2014 Contra .. team vazut sio cum injrai pe sv
DORIN Posted September 7, 2014 Author Report Posted September 7, 2014 Cand am injurat ?...sunt multi playeri care fac block,etc si te enervezi dar admini nu fac nimic(uni admini)
Guest The Fire Posted September 7, 2014 Report Posted September 7, 2014 Scuzati de post dar DORIN daca mai postezi aici Warn pentru post hunt lasai pe cei mai mari sa hotarasca
FresH Posted September 7, 2014 Report Posted September 7, 2014 Contra ! Daca cineva face bloc, e mereu un admin-helper on sa dea slap or slay, deci nu baga aceasta scuza. Eu sunt mereu on pe sv si nu te-am vazut niciodata zicand ca cineva face bloc.
Guest k3nNzoR Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 Contra! Deoarece injuri si tot timpul sunt admini pe server , doar ca tu nu le spui,preferi sa injuri playeri care fac blok...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.