Ov3r Posted July 26, 2019 Report Posted July 26, 2019 Numele tau pe server: Ov3rNumele Adminului reclamat: Andrey**Data si ora:4:42 26 iulie 2019Motivul reclamatie: Mi s a dat ban pe motiv ca as avea wallhack . Nu stiu ce crede el sau nu dar la ce ar ajuta wallhack ul pe un server cu zombie..Ma rog ideea este ca el mi a dat mie ban deoarece eu l am omorat intr un tunel . Cum clasa lui de zombie este Tesla VIP este mai mare decat celelalte caractere si se vede prin pereti si mno am putut trage linistit nu am fost singurul care a tras in el dar eu l am omorat si imediat omul mi a dat ban!Daca voia sa vada daca am hack sau nu putea cere un wargood s si sa isi dea seama. Dar asta este o incompetenta din partea lui si cred ca si varsta lui isi spune cuvantul! Pe langa faptul ca in trecut pe acest server am fost Co owner si prieten bun cu Fondatorul si Superior dar ma rog nu asta conteaza conteaza ca nu as juca pe server cu wallhack .. la ce m ar ajuta intr un server cu zombie..sa fim seriosi!Dovada: nu ma lasa sa o incarc dar o am in telefon cand adminul mi a dat ban pe motiv wallhack ( Permanent )
Matale Posted July 26, 2019 Report Posted July 26, 2019 :Pro: Andrey ti-a dat un ban aiurea si nici pana acuma nu a adus dovada :)
Ov3r Posted July 26, 2019 Author Report Posted July 26, 2019 Ai primit unban Eu am vazut ca nu am primit si ca tot ban am!.. nici unban nu stii sa dai..
Guest alex0101 Posted July 26, 2019 Report Posted July 26, 2019 contra Poate aveai hack poate nu,dar reclamatie fara dovezi nu iau in considerare
Death SS Posted July 26, 2019 Report Posted July 26, 2019 Asi putea sa spun ca este o reclamatie fara sens avand in vedere cererea ta de unban.Plus ca ai primit deja unban, nu vad rostul reclamatiei.
Ov3r Posted July 26, 2019 Author Report Posted July 26, 2019 Asi putea sa spun ca este o reclamatie fara sens avand in vedere cererea ta de unban.Plus ca ai primit deja unban, nu vad rostul reclamatiei.ce unban am primit ma eu ? ca deja ma enervez daca eu vreau sa ma conectez pe server si imi zice kick you have a ban .. Stiti si voi sa dati unban daca e ceva..
Guest SkiZo. Posted July 27, 2019 Report Posted July 27, 2019 Asi putea sa spun ca este o reclamatie fara sens avand in vedere cererea ta de unban.Plus ca ai primit deja unban, nu vad rostul reclamatiei.Idem. + ca ar trebui sa retragi :CONTRA:
Ov3r Posted July 27, 2019 Author Report Posted July 27, 2019 Idem. + ca ar trebui sa retragi :CONTRA:Prietene nu retrag nimic , daca el era un admin competen si credea ca am wall ceea ce este aiurea sa o spui pe un server de zm putea sa imi faca un demo in care tinta mea se ducea prin peterti sau sa ma bage sperctator si sa imi ceara un test wargood s , dar majoritate nu stiti ce e ala wargood s , in plus daca omul a considerat ca admin si subliniez "admin" ,ca eu as avea cod deoarece multi nu stitu ce inseamna sa fi un admin capabil, putea sa se rezume macar la un demo sau cel mult wargood s , si daca se ridică careva cu pretentii sa spuna ceva despre asta vreau sa va anunt ca acest server il stiu in proportie de 99% plus ipb-ul din comunitate unde am editat ceva lucruri pe vremea cand eram Administrator . Multi dintre voi vorbiti fara putin rost ca sa intelegeti anumite lucruri .Adica totusi vin de la munca toate bune si frumoase dau sa ma joc putin asa de relaxare si vine unul care imi da ban si permanent pe motiv wallhack , pai sa imi zica si mie cineva unde scrie regula asta.Si cu asta am terminat discutia daca aveti ceva de adugat si reprosat cautati ma si spuneti mi in fata personal. Off : FaceOFF
Ov3r Posted July 27, 2019 Author Report Posted July 27, 2019 Prea mult de cititPrea mult de citit chiar ma amuza incompetenta pe care o prezinți aici cat si pe server am văzut.
Death SS Posted July 27, 2019 Report Posted July 27, 2019 ce unban am primit ma eu ? ca deja ma enervez daca eu vreau sa ma conectez pe server si imi zice kick you have a ban .. Stiti si voi sa dati unban daca e ceva..Daca adiminul care ti-a dat ban nu stie sa dea unban e alta problema...
ALYN_GABRYEL Posted July 27, 2019 Report Posted July 27, 2019 Eu cred ca Andrey** ti-a dat ban pe un motiv adevarat, si daca este acest motiv adevarat asteptam cu totii sa ni se trimita un demo sa vedem si noi :CONTRA:
SuperioR Posted July 27, 2019 Report Posted July 27, 2019 :PRO:Stiu si eu cum este clasa de zombie tesla, se poate vedea foarte usor.Si plus la asta, adminul nici nu a postat in ban list. Am vazut ca multi dati banuri aiurea si nu le postati in ban list. :)Deci e clar ca a dat ban pentru ca s-a ofticat ca a fost omorat, nu ca jucatorul ar fi avut "hack".Si care dati contra, nu-i mai tineti aparea pentru asa lucru. Maine poate mai banati si voi alti jucatori doar pentru ca v-au omorat, si ramane serverul gol.PRO PENTRU REMOVE / -1 grad Prea mult de citit La revedere Tu iti bati joc de el ? Ce inseamna arfele astea ? Esti zeu sau cum ???Clar meriti remove. Ca iti mai dai si aere.
Andrey** Posted July 27, 2019 Report Posted July 27, 2019 Frate i-am dat și eu și death i-am dat unban ce mai vrea Poate sa intre pe sv ❤️
Ionut.p Posted July 27, 2019 Report Posted July 27, 2019 in continuare , ca traditie a comunitatii:) cearta in loc de dovezi si discutii zise inutile de cand sunt eu aici ... nici acum nu dispar astea :)
Ov3r Posted July 27, 2019 Author Report Posted July 27, 2019 :PRO:Stiu si eu cum este clasa de zombie tesla, se poate vedea foarte usor.Si plus la asta, adminul nici nu a postat in ban list. Am vazut ca multi dati banuri aiurea si nu le postati in ban list. :)Deci e clar ca a dat ban pentru ca s-a ofticat ca a fost omorat, nu ca jucatorul ar fi avut "hack".Si care dati contra, nu-i mai tineti aparea pentru asa lucru. Maine poate mai banati si voi alti jucatori doar pentru ca v-au omorat, si ramane serverul gol. PRO PENTRU REMOVE / -1 grad Tu iti bati joc de el ? Ce inseamna arfele astea ? Esti zeu sau cum ???Clar meriti remove. Ca iti mai dai si aere.SuperioR tu ma cunosti si poate iti suna cunoscut numele CaTaLin. / FaceOFF de pe comunitate si stii prea bine cat tin la chestii de genul!Si care spune ca a dat unban este foarte incompetent pentru a avea admin eu in momentul de fata tot am ban pe server nu mi s a scos nimic si voi tot continuati sa spuneti ca am primit unban!Eu unul am poza cand am primit ban!Dar ? Andrey nu a postat in ban list / nu are demo ca aveam wallhack / nu are wargood s ca foloseam vre-un cfg/hack sau alte prostii !Nu stiu ce credeti unii dar opinia mea si cea a lui SuperioR este clara fata de clasa Tesla . Adica omule clasa aceea o este mai mare fata de restul caracterelor si se vede in tunelui . Si sa mai spun altceva pe vremea cand eram Administrator asemenea idei nu auzeam prea des , ok se mai intamplau . Dar nu se dadea ban fara dovezi si SuperioR tu cred ca poti confirma cel mai bine!Oricum nu ma mai intereseaza subiectul asta se va discuta diseara la 5 in conferinta ce trebuie si cine este sanctionat! Salut!
BuliNa27 Posted July 27, 2019 Report Posted July 27, 2019 Ov3r ne cerem scuze , adminul a gresit si va suporta consecintele , astfel incat toata lumea sa invete din greseala lui , sa nu se mai intample pe viitor . O sa iti dau eu unban daca nu ai primit deja ! :ACCEPTAT: T/C
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.